Obaja sa navzájom poznajú už od chvíle, keď boli mladými chlapcami. Stredopoliar Monaka teraz opäť vyhlásil, že kapitána blaugranas považuje za najlepšieho futbalistu na svete. Prinášame vám rozhovor Cesca Fabregasa pre Goal

Messi

"Na Leovi je fantastické to, že sa rok čo rok prekonáva. Možno to už dnes nie je hráč, ktorý dokáže prejsť cez troch či štyroch hráčov a následne fantastickým spôsobom skórovať. Namiesto toho posiela neuveriteľné prihrávky na úctyhodnú vzdialenosť Jordimu Albovi, ktorý sa zrazu ocitne zoči voči súperovmu brankárovi. Skvelým spôsobom dozrel, nachádza sa v najlepšom bode svojej kariéry a je kompletnejší ako kedykoľvek predtým."

Zlatá lopta

"Je to komplikované, mohlo by to závisieť od toho, kto zvíťazil v Lige majstrov. Stalo sa zvykom, že tieto trofeje sa predávajú do rúk hráčov, ktorí vyhrávajú veľké trofeje. Messi avšak v tejto ankete triumfoval v roku 2010, keď vyhral len v lige, a tak sa ukazuje, že výnimky potvrdzujú pravidlo. Aj naďalej si myslím, že Messi je najlepší, niet o tom žiadnych pochýb. Na druhej strane ale zrejme bude mať jedného hráča na pódiu aj Liverpool."

Zdroj: goal
Foto: goal

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.