Víctor Font, kandidát na prezidenta FC Barcelona, trvá na tom, že ak vyhrá voľby, Xavi Hernández sa stane trénerom prvého tímu. V opačnom prípade si socios budú môcť pozrieť Barcelonu na Camp Nou zadarmo počas celej sezóny.

Nadchádzajúce voľby prezidenta FC Barcelona sa budú konať 24. januára a kandidáti postupne vylepšujú svoje prísľuby. Tentokrát sa nechal počuť Víctor Font, ktorý v rozhovore pre La Sotana povedal: "Ak vyhráme voľby, Xavi príde do Barcelony. Ak nepríde, každému členovi zaplatím permanentku na celú sezónu z vlastného vrecka," vyhlásil.

Nie je to po prvýkrát, čo Font nástojil na tom, že Xavi Hernández sa stane trénerom Barcelony v prípade, ak vyhrá voľby. Font navyše naznačil, že Xavi je tou pravou osobou, ktorá dokáže presvedčiť Messiho k zotrvaniu na Camp Nou: "Xavi je najlepšou osobou, ktorá dokáže presvedčiť Messiho. Pozná ho dobre a Leo verí Xaviho schopnostiam. Bude mať svoje miesto a je veľmi dôležitý v samotnom procese. Messi je nenahraditeľný," dodal.

zdroj: marca.com
foto: facebook

Diskusia

10 komentáre
Jhonys Admin
2020-12-22 13:18:00
Mám pocit, jako by místo voleb soutěžili o nejbizarnější prohlášení.... ??‍♂️
2020-12-22 13:22:00
Victor Font !!! Na hrad okamžite ! Nie kvôli tým pernamentkam ale skvelému projektu ktorý vytvaral viac ako 5rokov. Nikto iný si to viac nesazluzi ako on !