Yerry Mina sa predsa len vyjadril k incidentu s Leom Messim, ktorý sa udial počas zápas Argentíny s Kolumbiou na Copa América.

Konfrontácia oboch reprezentácií v semifinále Copa América bola plná nervozity až do penaltového rozstrelu. Brankár Albicelestes Emiliano Martínez sa snažil vyviesť súpera z rovnováhy temperamentným spôsobom a to sa mu podarilo práve v prípade Yerryho Minu, ktorý svoj pokutový kop nepremenil. Po nevyužitej penalte stopéra Messi na neho kričal: "Tancuje, teraz tancuj," čím kritizoval známu oslavuje gólov Kolumbijčana. Mina teraz na tento incident reagoval.

"To, čo sa stalo s Leom, sa môže stať kedykoľvek, taký je futbal. Život umožňuje odvetu, ale ja som pokojný, pretože viem, že Leo je skvelý človek, spoznal som ho v Barcelone a som mu vďačný za podporu, akú mi preukázal, vždy ho bude rešpektovať," povedal Mina.

"Obdivujem Messiho za to, aký je, v tom okamihu sme obaja bránili našu reprezentáciu. Ak môžem za svoj národný tím položiť život, urobím to, ale to, čo sa stalo, zostáva na ihrisku, to je všetko," uzavrel Kolumbijčan a bývalý obranca FC Barcelona.

zdroj: marca.com
foto: twitter

Diskusia

5 komentáre
2021-07-20 11:10:55
No coment, tak by to malo byť.
2021-07-20 11:34:31
To nebylo od Lea moc hezké :)