Prinášame vám ranný prehľad španielskych športových novín. O čom píšu Mundo Deportivo, Sport, L'Esportiu, Marca a AS? Čítajte nižšie.

"Vitor Roque OK" - Barca, Athletico Paranaense a hráč dosiahli dohodu o prestupe, chýba už len jeho podpis. Neznámou je, či príde hneď, alebo zostane do januára v Brazílii: Čas na rozhodnutie je do 30. júla. Ofenzíva Los Blancos na Ardu Gülera, ktorý sa blíži k prestupu do Realu Madrid. EURO U-21: La Rojita bude bojovať o deviate finále proti Mudrykovi a spol; Španielsko - Ukrajina dnes o 21:00. Posledná skúška dievčat pred odletom na MS; Dánsko - Španielsko dnes o 18:00. Luis Enrique bude dnes predstavený ako nový tréner PSG. Wimbledon: Alcaraz začína svoju cestu výrazným víťazstvom.

"Skvelá ponuka z Madridu pre Gülera" - Florentino Pérez včera večer predložil za tureckého hráča ponuku, ktorá je oveľa lepšia ako tá z Barcelony, a v pretekoch o 18-ročného hráča vystupuje ako najlepší. Los Blancos sa horúčkovito snažia zabrániť prestupu hráča do Barcelony a dúfajú, že dnes dostanú "áno" od samotného Ardu a Fenerbahçe. "Alcaraz začína v Londýne rázne" - Chardyho zdolal 6:0, 6:2, 7:5. "PSG dnes predstavuje Luisa Enriqueho" - Francúzsky klub dúfa, že povedie revolúciu k dosiahnutiu európskych titulov. Raphinha propaguje Vitora Roqueho: "Dostane sa ďaleko". "Oznámenie príchodu Iñiga Martíneza je pripravené" - Včera pricestoval do Barcelony. "Osasuna mimo Európu" - UEFA vyradila klub zo súťaže.

"Hodí sa" - Všestrannosť hráča Girony Oriola Romeua, jeho defenzívna účinnosť, ale aj herné schopnosti sa prekrývajú s profilom, ktorý Xavi hľadá. Girona nemá v úmysle rokovať o sume a odvoláva sa na odstupnú klauzulu. Oba kluby zatiaľ nezačali rokovať. Tour de France: "Jasper Philipsen - má to rád" Flamand z tímu Alpecin vyhral aj štvrtú etapu poznačenú nehodou v Armanhacu. Ľahká atletika: Katalánska elita sa stretne na mítingu v Barcelone na štadióne Joana Serrahima. "Aleix Vidal odchádza ako ôsmy" - Español oznamuje jeho odchod v deň, keď sa tím vracia do práce. Basketbal: Girona získala srbského pivota Stefana Djordeviča z Jadranskej ligy. Spomienky z Camp Nou: "Matka rekonštrukcií" - Po troch góloch Pichiho Alonsa Barça vyradila Göteborg; Pichi Alonso: "Tieto tri góly si budem pamätať navždy". Tenis: "Wimbledon sa začína víťazstvami Alcaraza a Rybakinovej" - Postúpila rebríčková jednotka a šampiónka, zatiaľ čo Badosovej zápas bol odložený pre dážď.

"Real Madrid berie Gülera Barcelone" - Prestup 18-ročnej perly Fenerbahçe je na pokraji dokončenia za takmer 20 miliónov eur, čo je o niečo viac ako odstupná klauzula. Los Blancos rozširujú stratégiu o prestupy Viníciusa, Rodriga, Endricka... "Je to vážny škandál" - Osasuna zostáva bez konferenčnej ligy a po prejavenom rozhorčení sa odvolá na TAS. UEFA sa opiera o verdikt najvyššieho súdu, ktorý odsúdil bývalého prezidenta a troch riaditeľov Archanco za podvody počas sezóny 2013/14. "Ukrajina prekážkou pred ďalším finále" - Mudryk hlavnou tvárou súpera, ktorý sa nevie uniknúť vojne. Luis Enrique je už šéfom Mbappeho.... nateraz. Wimbledon: Carlos Alcaraz začína bez zakopnutia. Basketbal: Real Madrid nedá dopustiť na Tavaresa a NBA je mu na stope. Majstrovstvá sveta vo futbale žien: Zostáva 15 dní; Dnes skúška proti Dánsku.

"Güler si vybral Madrid" - Hráč odmieta Barçu, Sevillu a Miláno, aby mohol obliekať dres Los Blancos. Cieľom je, aby prišiel už toto leto, ale nie je vylúčené ani jeho hosťovanie. Jeho cena bude 17,5 milióna eur. "Cesta ku kráľovi" - Španielsko do 21 rokov bude proti Ukrajine usilovať o svoje deviate finále EURO, čo je pre kontinentálny futbal míľnik. "Nico je kľúčom k prestupu Romeua" - Girona žiada hráča, ktorý strávil minulú sezónu vo Valencii. Majstrovstvá sveta vo futbale žien: Dánsko na záverečný priateľský zápas. "UEFA vylúčila Osasunu z konferenčnej ligy" - Klub sa odvolá na TAS. Tenis: "Zdrvujúci štart pre Alcaraza" - Poráža Chardyho v troch setoch. Tour de France: Dve náročné etapy v Pyrenejach otvárajú veľký súboj medzi Vingegaardom a Pogačarom.

zdroj: fcbarca.com
foto: twitter

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.