Robert Lewandowski, ktorý konečne vyzeral na ihrisku ako pred Majstrovstvami sveta v Katare, poskytol pozápasový rozhovor pre Eleven Sports. Poľský útočník povedal, že sa v stretnutí s Realom Betis cítil naozaj dobre.

João Felix

"Myslím si, že od prvých minút na tréningu je vidieť, že João je ofenzívny hráč; je vidieť, že chce hrať dopredu, že hľadá rôzne možnosti. Už nejaký čas pracujeme na našej ofenzívnej hre, aby vyzerala lepšie, aby sme predovšetkým hrali ešte efektívnejšie a účinnejšie. A dnes sme to ukázali."

Lewy sa postupne rozbieha?

"Myslím si, že áno, myslím si, že sme dnes vyzerali dobre, aj ja som sa cítil dobre. Je známe, že teraz začíname zápasy každé tri dni, sú to dôležité zápasy a všetko má svoj čas. Samozrejme, aj ja by som chcel dávať góly v každom zápase a vyhrávať, ale to je nemožné, je to futbal. [...] Verím, že teraz nastane obdobie takého futbalu, ktoré nás a fanúšikov bude baviť... a predovšetkým z mojej strany, že táto forma ešte porastie, hoci dnes budem úprimný a poviem, že som sa cítil naozaj dobre."

zdroj: elevensports
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

1 komentár
2023-09-17 09:50:00
S tím můžeme souhlasit. Jen ať to vydrží klidně až do konce května, aby se dařilo.