Športový riaditeľ Barcelony Deco ubezpečil, že nová letná posila João Felix je nielen šťastný, ale že si svoj nový život v klube aj užíva. Deco sa okrem toho vyjadril aj k ďalším témam, ktoré súvisia s katalánskym klubom.

Felix prišiel do Barcelony na konci letného prestupového obdobia z Atlética Madrid na sezónne hosťovanie. Portugalský internacionál sa vo svojom novom tíme okamžite uchytil, keď len v prvých dvoch stretnutiach strelil 3 góly a zaznamenal asistenciu.

Deco, novovymenovaný riaditeľ Barcelony, sa po nedávnom víťazstve Barcelony nad Royalom Antverpy podelil o svoje názory pre televíziu Movistar. Vplyvný manažér FC Barcelona, ktorý zohral kľúčovú úlohu pri spečatení prestupov Felixa a Joãa Cancela, vyjadril spokojnosť s tým, ako sa prvý menovaný usadil v novom tíme.

"João Felix je šťastný a užíva si to tu. Už proti Betisu odohral skvelý zápas v tom, že aj skóroval, ale celkovo treba pochváliť tím. Všetci odohrali skvelý zápas," povedal športový riaditeľ. "Odohrali sme skvelý zápas. Strelili sme rôzne góly, čo je vždy dobré. Všetci sme hrali dobre; Rafinha, Lewandowski, tí, ktorí nastúpili z lavičky. Musíme naďalej pracovať ako tím, musíme zostať nohami na zemi," dodal.

V poslednom čase sa hovorí o predĺžení zmluvy s Xavim a Deco svojím spôsobom spomenul, že všetko je takmer hotové: "Xavi vyhral predĺženie. Rozhodol sa pre náročný projekt vo veľmi ťažkom období pre klub. Mal odvahu a predovšetkým naozaj chcel pomôcť napísať nový príbeh."

Na záver sa bývalý stredopoliar rýchlo vyhol otázkam týkajúcim sa Arthura Vermeerena, o ktorom sa hovorí, že je v hľadáčiku Barcelony: "Skautský tím pracuje tvrdo. Sledujeme niekoľko hráčov a trh je uzavretý. Je čas sústrediť sa na tých, ktorých máme," uzavrel.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

1 komentár
2023-09-20 13:03:45
Ak si mám teraz tipnúť, tak budeme získavať peniaze na Felixa asi predajom Fatiho. Len toť otázne koľko peňazí získame z Fatiho a ako sa vôbec bude dariť jemu v PL.