Už včera večer sa objavili nepríjemné správy, ktoré tvrdili, že Gavi utrpel zranenie počas tréningu Španielska. Vzhľadom na to, že Barcelona má v kádri prvého tímu niekoľko zranených hráčov, ďalší maród by bolo to posledné, čo klub potreboval pred kľúčovými zápasmi po reprezentačnej prestávke.

Jordi Gil z katalánskeho denníka Sport v každom prípade uviedol, že s Gavim to nevyzerá zle a upokojuje barcelonismo. Podľa tejto správy sa Gavi v utorok stiahol z tréningu len preventívne, keďže mal menšie ťažkosti v dôsledku malého voľna, ktoré dostal po víkendovom zápase Barçy proti Granade.

19-ročný hráč sa preto v pondelok vôbec nezúčastnil tréningu s La Roja. Včera však s národným tímom trénoval, okrem toho, že vynechal niekoľko záverečných cvičení, čo viedlo k špekuláciám o zranení. Neexistuje však žiadne zranenie a záložníka trápia len drobné nepríjemné pocity, pričom denník uvádza, že Gavi bude k dispozícii na nadchádzajúci zápas Španielska proti Škótsku vo štvrtok večer.

Tento vývoj je veľkou úľavou vzhľadom na to, že Barcelona je už bez dvoch stredopoliarov Pedriho a Frenkieho de Jonga. Očakáva sa, že Pedri sa vráti po repre brejku, ale vzhľadom na jeho doterajšie zranenia bude Xavi s návratom pravdepodobne opatrný. Pokiaľ ide o De Jonga, očakáva sa, že Holanďan bude mimo hry až do začiatku novembra. Vzhľadom na aktuálne okolnosti by bolo zranenie Gaviho veľkou ranou, ale našťastie sa zdá, že to tak nie je.

zdroj: sport.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

1 komentár
2023-10-11 12:33:49
Len aby po zápase nebol z malého problému veľký...