Hoci inštitucionálne vzťahy medzi FC Barcelona a Realom Madrid boli v poslednom čase napäté, na osobnej úrovni sa Joan Laporta a Florentino Pérez neustále rešpektujú. Pri príležitosti posledných dvoch El Clásico sa neuskutočnilo spoločné stolovanie medzi predstavenstvami oboch klubov, ale teraz sa táto tradícia má vrátiť.

Ako informovala Laia Coll v rádiu RAC1, FC Barcelona plánuje obnoviť tradičný spoločný obed s predstavenstvom Realu Madrid pred blížiacim sa El Clásicom, ktoré je naplánované na sobotu 28. októbra na Montjuïc.

Pri príležitosti predchádzajúcich dvoch Gran Derbi sa takéto spoločné stretnutie neuskutočnilo kvôli "afére Negreira", ktorá spôsobila trenice medzi klubmi, najmä kvôli tomu, že Real Madrid vystupoval ako poškodená strana. Prítomnosť Florentina Péreza a jeho predstavenstva v Barcelone na budúci týždeň potvrdili aj madridskí novinári.

Ramón Álvarez de Mon z denníka Marca uvádza, že podľa Florentina Péreza právne kroky, ktoré podnikol Real Madrid, už vyslali adekvátny signál. Podľa novinára prezident Los Blancos nechcú prehlbovať "viktimizáciu" a veria v spravodlivosť. Pérez by sa mal objaviť aj v čestnej lóži na Estadi Olimpic Lluis Companys.

zdroj: RAC1 marca.com
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

1 komentár
2023-10-20 12:01:34
Správna taktika- nepriateľa si drž blízko seba!