Rozhlasová stanica RAC1 prináša negatívne správy týkajúce sa Pedriho, ktorý si nakoniec nezahrá v zápase proti Realu Madrid, ale pomerne pozitívne, pokiaľ ide o Frenkieho de Jonga. Účasť Holanďana v stretnutí s Realom ešte nemala byť vylúčená, ale Jordi Gil z denníka Sport je iného názoru.

Pripomeňme, že podľa RAC1 je stále pravdepodobná účasť Rafinhu, Roberta Lewandowskeho a Frenkieho de Jonga v El Clásicu. Podobne situáciu prezentoval aj Javi Miguel z madridského denníka AS, ktorý sa často zaoberá zdravotnými problémami hráčov a má dobré kontakty v Xaviho štábe. Podľa neho sa očakáva, že Lewy, Raphinha a De Jong budú testovaní počas dnešného tréningu a ich pocity rozhodnú o tom, či budú povolaní na zápas proti Realu. Podľa Miguela je všetko ešte otvorené.

Jordi Gil z katalánskeho denníka Sport sa však domnieva, že Xavi bude musieť na účasť De Jonga v El Clásicu zabudnúť. Dôvodom je, že Holanďan si ešte nevyliečil zranenie a zostane na zozname zranených hráčov pre zápas s Realom. Podľa novinára sa Xavi snaží skryť karty, ale stredopoliar sa nestihne zotaviť a očakáva sa, že sa vráti bližšie k pôvodne stanovenému termínu v polovici novembra. Gil uvádza, že sa pravdepodobne nevráti do reprezentačnej prestávky (13. - 19. novembra), čo by znamenalo, že by vynechal aj zápasy proti Realu Sociedad a Alavésu v La Lige a odvetu Ligy majstrov so Šachťarom.

zdroj: sport.es as.com rac1
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.