Barcelona nie je jediná, kto má pred El Clásicom pochybnosti o zdravotnom stave lídrov tímu. Problémy mal v poslednom čase aj Jude Bellingham, ktorý včera s tímom netrénoval.

Angličan musel opustiť ihrisko minútu pred koncom riadneho hracieho času zápasu s Bragou kvôli problémom so slabinami. Odvtedy sa očakáva, že Bellingham sa zotaví. Carlo Ancelotti však priznal, že sa nič mimoriadne nestalo a že hráč je v poriadku, len je trochu preťažený. Talian bol presvedčený, že účasť 20-ročného hráča v El Clásicu nie je ohrozená.

Určité pochybnosti mohli vzniknúť včera, keďže Bellingham netrénoval s tímom a pracoval len v posilňovni. Médiá však ubezpečujú, že stredopoliar sa dnes vráti do práce s tímom v plnom nasadení. Samotný Bellingham v rozhovore pre TVE otvorene priznal, že na zápas proti Barcelone bude pripravený. O dôležitosti Angličana pre Real netreba nikoho presviedčať. 20-ročný hráč zaznamenal 11 z 27 gólov, ktoré Los Blancos v tejto sezóne strelili.

Vážne zranení Thibaut Courtois a Eder Militão v stretnutí s Barcelonou samozrejme hrať nebudú. Vyzerá to tak, že medzi slabiny Realu v El Clásicu bude patriť aj absencia Ardu Gülera a Daniho Ceballosa, ktorí sa stále zotavujú zo svojich zranení.

zdroj: španielske médiá
foto: twitter/real madrid

Diskusia

3 komentáre
mito669 Premium
2023-10-27 10:38:05
Ako sorry ale ta posledná veta mi odpálila dekel na strop 😂
2023-10-27 14:32:05
A nám bude chýbať Frenky na taký zápas je Frenky nenahraditeľný. Škoda veľká strata