İlkay Gündoğan sa k prehre v El Clásicu vyjadril veľmi dôrazne. Nemca mrzelo najmä to, že v tíme sa po prehre neprejavila frustrácia. Stredopoliar dokonca vyhlásil, že do Barçy neprišiel prehrávať takéto zápasy.

Novinár: Nakoľko je táto prehra psychicky bolestivá vzhľadom na dôležitosť tohto stretnutia?

İlkay Gündoğan: "Musím byť úprimný: nie taká bolestivá, ako by som si želal. Nechcem povedať niečo zlé, ale bol som v šatni a hráči sú, samozrejme, sklamaní, ale najmä po takomto veľkom zápase a takomto výsledku by som chcel vidieť viac frustrácie, viac hnevu, viac sklamania. To je trochu problém. Musí tam byť viac emócií, najmä keď prehrávate a viete, že môžete hrať lepšie a v určitých situáciách si počínať lepšie, ale nereagujete a to sa v konečnom dôsledku prenáša na ihrisko. V tomto smere musíme urobiť veľký krok vpred, inak nám Real Madrid a dokonca aj Girona uniknú. Neprišiel som sem, aby som prehrával takéto zápasy, aby sa vytvorila takáto priepasť. Je to aj zodpovednosť pre mňa, skúseného hráča, aby som nedovolil tímu, aby sa určité veci len tak stali. My to tak nerobíme. Musíme klásť odpor."

KLIKNI SEM a vyber si svoje tričko!

zdroj: OptusSport
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

8 komentáre
2023-10-29 10:43:43
Spravne tak! 💪💪
2023-10-29 10:43:47
Těžko být naštvaný když trenér prohlásí, že jsme vlastně vyhráli. Tedy výsledek je opačný ale jinak vše vidí v růžových barvách.