Včerajší zápas Barcelony s Realom Madrid bol ako na horskej dráhe s nešťastným záverom pre Blaugranas. Katalánci boli väčšinu zápasu lepší ako ich úhlavný rival, ale nakoniec sa stali obeťou geniality Juda Bellinghama.

Po zápase sa hráči Blaugranas vyjadrili pre médiá, že sú z výsledku zdrvení, pričom Gaviho bolo dokonca vidieť v slzách. Koniec koncov, skóre v ten večer bolo pre nich kruté. Podľa správ od Javiho Miguela z madridského denníka AS sa Xavi Hernandez dnes v šatni podujal utešiť svoje mužstvo. V príhovore k hráčom po tréningu ich pochválil za predvedený výkon slovami: "Mali by ste byť hrdí na svoju prácu."

KLIKNI SEM a vyber si svoje tričko!

La Liga nie je šprint, ale maratón, ktorý si vyžaduje konzistenciu počas niekoľkých mesiacov. Tréner to isté tlmočil aj svojmu tímu a ubezpečil ho o svojej kvalite napriek výsledku: "Verte mi, že ak budeme hrať takto, ligu vyhráme. Boli sme oveľa lepší ako Real Madrid a po veľkú časť zápasu sme si ich podmanili, ale oni rozhodli dvoma strelami. Počas 60 minút sme Madrid prevalcovali," dodal.

zdroj: as.com
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

15 komentáre
2023-10-29 14:26:34
Ono je pekne, ze sme ich 60 min valcovali ale futbal sa hrá 90 min a na konci sme aj tak bez bodu
2023-10-29 14:30:23
Také vyjadrenia nech si nechá.....on nám prehral zápas svojimi geniálnymi striedaniami. Anceloti na nás zareagoval, skoro striedal a správnych hráčov, toto by sa mal Xavi učiť ešte.