Napätie v zápase Barcelony s Atléticom dokazuje situácia, ktorú predstavila televízia Movistar. João Felix sa pohádal s bývalým (?) spoluhráčom Josém Gimenezom.

Portugalčan údajne po jednej z akcií obrancovi vyčítavo povedal "udrel si ma". Uruguajčan kontroval slovami "áno, chceš sa biť?", pričom ho pravdepodobne nahnevali Felixove pokusy vynútiť si štandardné situácie. Gimenez sa snažil Kokeho upokojiť: "Videl si? Snaží sa, aby si videl druhú žltú kartu, upokoj sa." Obranca bol predtým potrestaný kartou za kopnutie Roberta Lewandowskeho do chrbta pri skákaní za loptou.

Felixov návrat do Atlética nemusí byť jednoduchý. Najmä preto, že niektorým sa nemuselo páčiť, že strelený gól oslavoval v blízkosti sektora, ktorý okupovali priaznivci hostí.

zdroj: movistar
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

3 komentáre
2023-12-04 07:33:27
Felix sa s atletikom davno rozlucil, to bola normalna konfrontacia. Otazkou je kde bude pokracovat. A za ten faul kolenom na spiaceho Levu, no neviem zakerny faul mozno aj cervena ?
2023-12-04 12:42:10
Ked neratam Arauja, mam dojem, ze uruguajski hraci su az prilis nabudeni. Ano, po velmi dlhej dobe sa im dari v ramci narodneho timu, no toto mi pride ako frustracia z toho, ze na klubovej urovni nevynikaju tolko, kolko by chceli. Zrejme preto sa chcu obcas bit.