Katalánsky denník Sport informuje, že pretrvávajúce dažde v regióne Kastília by mohli ovplyvniť stav trávnika počas štvrtkového zápasu Barcelony proti Unionistas v osemfinále Kráľovského pohára. Stretnutie sa začína o 19:30. Tím zo Salamanky v predchádzajúcom kole vyradil Villarreal.

V rozhovore pre Tribuna Salamanca to povedal zástupca spoločnosti Hermaflor, ktorá sa stará o stav ihriska v Salamanke: "Počasie je také, aké je. Celý týždeň pršalo a podľa predpovede to tak bude aj naďalej."

Na margo prác na trávniku povedal, že čakajú na chvíle bez dažďa, aby mohli pokračovať v práci, kosiť a privážať stroje. Musia tiež počkať na vhodnú chvíľu na natieranie čiar.

Na otázku, či nebude príliš mäkký, dostal odpoveď, že to nedovolí konštrukcia štadióna. Možno to bude nestabilnejšie ako zvyčajne. Nemalo by sa však nič líšiť od toho, ako vyzerá ihrisko v ligových zápasoch Unionistas. Zástupca spoločnosti Hermaflor tiež priznal, že v Salamanke nemajú reflektory na vyhrievanie trávnika. Preto je potrebná každodenná práca.

zdroj: sport.es
foto: twitter

Diskusia

1 komentár
mito669 Premium
2024-01-17 19:16:25
Prvá výhovorka v prípade vypadnutia by bola, uvidime aké prídu zajtra 😀