Skupina ultras Paríža Saint-Germain s názvom Collectif Ultras Paris, ktorá má na portáli "X" viac ako 160 000 priaznivcov, vydala výzvu všetkým priaznivcom francúzskeho klubu, aby sa zmobilizovali na stredajší súboj s FC Barcelona, ktorý označili za podlý klub zvýhodňovaný rozhodcami.

Vyhlásenie skupiny Collectif Ultras Paris:

"Parížania,

V stredu sa náš tím stretne s FC Barcelona.

Pre nás sa zápas začal hneď po záverečnom hvizde včerajšieho stretnutia s Clermontom. Naša úloha bude kľúčová a žiadame všetkých, aby sa zjednotili ako tím.

Zjednoťme sa a tlačme náš tím. Príďme na štadión skôr, oblečme sa do červenej a modrej farby a prinúťme súpera, aby sa triasol hneď, ako vstúpi na ihrisko na rozcvičku.

Táto podlá Barcelona, ktorú rozhodcovia tak často uprednostňujú, musí cítiť, že sa nachádza na viac ako nepriateľskom území. Je našou povinnosťou premeniť PARC na pevnosť, ktorá bude súperov desiť a vďaka odhodlaniu nášho tímu sa stane nedobytnou.

Tento tím, ktorého bojovná mentalita a solidarita sa nám páči, musí cítiť podporu celého národa.

Manažéri, hráči, zamestnanci, fanúšikovia a ultras spoločne pre náš klub:

PARIS SAINT GERMAIN.

Zapáľme náš legendárny Parc des Princes a nemajme zľutovanie.

Naším jediným cieľom je víťazstvo a na jeho dosiahnutie musíme dať do toho všetko.

Spoločne sme neporaziteľní."

zdroj: @Co_Ultras_Paris
foto: twitter

Diskusia

2 komentáre
2024-04-08 08:35:23
Luis Enrique za to už kritizoval fans PSG
2024-04-08 12:16:01
Kecy typu “uděláme vše” z úst podobných ultra jelit mi často zavání slovem “cokoli”, které je se sportovním kláním a principy sportu jako takového naprosto neslučitelné. Lasery, vyrvál v noci u hotelu, slovní i fyzické napadání apod. Z těchto lidí se mi chce zvracet. Stejně jako z hráčů, kteří simulují. Vůbec to se sportem nemá co dělat.