Barcelona dnes organizuje deň otvorených dverí pre médiá v súvislosti s nedeľňajším El Clásicom. Medzi prvými sa za Movistar vyjadril kapitán Sergi Roberto, ktorý sa venoval kontroverzii okolo výrokov İlkaya Gündoğana a Ronalda Arauja.

"Čo sa týka týchto výrokov, myslím si, že to bol skôr vonkajší hluk ako problém v šatni. Sme veľmi jednotní. To, čo Gundo viac-menej urobil, bolo vysvetlenie toho, čo sa stalo počas zápasu, ale bez úmyslu na niekoho ukázať prstom. Myslím si, že každý chce vyhrať, každý videl zápas... A Gundo, odkedy prišiel do šatne, dal niečo zo seba a pomohol tímu, aby bol lepší. Nič viac. Nehľadajte problémy tam, kde nie sú. Tím je veľmi jednotný. Myslím si, že aj keď sme nevyhrali Superpohár a Kráľovský pohár, v Európe vonku sme ukázali veľmi dobrý obraz, a to vďaka jednote v tíme. Myslím si, že sme boli veľmi jednotní a to, čo sa stalo teraz, na tom nič nezmení, tím je stále veľmi jednotný. Už teraz sme pripravení na nedeľňajší zápas."

"Nie je potrebné zvolávať stretnutie. Každý deň sme spolu v šatni. O tom sa, samozrejme, diskutovalo, ale hlavne kvôli hluku vonku, aby bolo jasné, že nie je problém. Sme rodina. A problém je v tom, že po vypadnutí z Ligy majstrov bude vždy hluk, o to viac v tomto klube. Bolo tam veľa hluku, ale ako hovorím, Gundo to vôbec nepovedal so zlým úmyslom alebo aby na niekoho ukázal. Nie je v tom vôbec žiadny problém. Ak sa rozprávajú, môžu to vysvetliť, ale nie je tu žiadny interný problém. Čítal som, že tím je v šatni rozdelený... v žiadnom prípade. Sme jednotní a pripravení už na nedeľňajší zápas, akoby to bolo finále."

zdroj: movistar
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

2 komentáre
airman Premium
2024-04-19 17:37:22
💪
2024-04-20 13:10:43
Všetko je v poriadku len tréning sa musel zrušiť.