O záujme Barcelony o Guida Rodrígueza sa hovorilo medzi letným a zimným prestupovým obdobím aktuálnej sezóny. Jeho zmluva s Betisom vyprší 30. júna, Barça potrebuje typického pivota, navyše by to bola možnosť "za babku".

Príchod Guida Rodrígueza, ktorého zmluva s Betisom sa končí 30. júna tohto roku, ako voľného hráča je prínosom pri možnom prestupe. V kanceláriách klubu si tiež cenia jeho schopnosti a kvalitu. Nech je to akokoľvek, Rodríguez je aktuálnym majstrom sveta s argentínskou reprezentáciou. Záujem o hráča prejavujú aj iné kluby.

Jedným z tímov, ktoré monitorujú situáciu argentínskeho defenzívneho záložníka, je Neapol, ktorý boj o neho podmieňuje možným odchodom Stanislava Lobotku. Ak by Slovák opustil tím spod Vezuvu, Neapol by sa určite viac snažil získať hráča Betisu.

Barcelona okrem toho, že nechce a nemôže míňať veľké peniaze, verí, že na trhu s voľnými hráčmi sa nájdu hráči, ktorí môžu klubu dodať potrebnú kvalitu. Predpokladá sa tiež, že Oriol Romeu požiada o prestup napriek tomu, že má platnú zmluvu. Namiesto toho sa očakáva, že Andreas Christensen bude hráčom, ktorý zostane v klube a bude trvalo využívaný na pozícii defenzívneho stredopoliara, keďže tréneri si cenia, ako vyzerá obrana, keď Dán hrá práve v jej prednej časti. O jeho odchode by sa mohlo uvažovať len v prípade veľkej ponuky.

Barça už pred časom dostala ponuku podpísať Guida Roqrígueza. V novembri minulého roka vraj malo dôjsť ku kontaktom medzi klubom a agentmi argentínskeho záložníka s ohľadom na zimné prestupové obdobie, no v decembri utrpel zranenie členka. V poslednom čase sa veľa hovorilo o Amadouovi Onanovi z Evertonu, ale tento hráč sa môže ukázať ako príliš drahý, čo otvorí bránu hráčom ako Guido Rodríguez.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

1 komentár
kluc Premium
2024-04-20 09:34:20
Tak mohli skúsiť Jorginha ten je kvalitnejší ako Guido