Ez Abde už nemá dôveru Manuela Pellegriniho a Betis plánuje jeho prestup v letnom prestupovom období. Barcelona si v zmluve zabezpečila 50% sumy z predaja hráča, keď ho v roku 2023 predala za 7,5 milióna eur. Klub má tiež opciu na kúpu.

Maročan v závere sezóny nestrávil na ihrisku veľa času. V posledných zápasoch proti Girone, Valencii a Celte sa na trávniku neobjavil ani len ako náhradník a v predchádzajúcich súbojoch proti Atléticu, Villarrealu a Rayo Vallecano strávil na ihrisku spolu 13 minút.

Estadio Deportivo vysvetľuje, že jeho spomalenosť počas rozcvičky počas zápasu na Montilivi proti Girone Pellegriniho nepotešila. Z toho všetkého ťažil Rodri Sánchez. V tíme Betisu je navyše veľká konkurencia v útočnej formácii. Tréner Los Verdiblancos si môže vybrať z hráčov ako Pablo Fornals, Ayoze Pérez, Fekir, Isco a práve Rodri Sánchez. Ez Abde strelil v tejto sezóne v 32 vystúpeniach len 5 gólov.

O Maročana má stále záujem AC Miláno, ktoré ho chcelo získať už pred rokom. Sú tu aj kluby z La Ligy, ktoré by ho radi videli vo svojom drese, hoci problémom môže byť cena, ktorú bude Betis chcieť za svojho hráča získať, najmä preto, že polovicu sumy získanej z prestupu bude musieť vyplatiť Barcelone.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.