Pri príležitosti dvojzápasu Ligy Majstrov s Chelsea Londýn a Gran Derbi uprostred tohto zápolenia o Mníchovské finále, francúzsky denník L'Eqipue sa rozhodol vydať špeciálny magazín výhradne venovaný FC Barcelone. Špeciálna edícia tohto denníka sa v obchodoch objaví už najbližšiu sobotu, no denník sa toto vydanie rozhodol spropagovať jedinečným, nezvyklým a bezprecedentným spôsobom.

V minulom čísle magazínu sa objavila celostranová upútavka o tom, že najbližšiu sobotu, teda 21. apríla sa bude špeciálne vydanie venovať predovšetkým Barcelone. Francúzky športový denník vybral veľmi nezvyčajnú, no zaujímavú formu propagácie, keď sa v prípade Barcy odvolal na Svätú trojicu.

Sobotňajšie vydanie propagujú pomocou trojice dresov, ktoré pre obyčajných ľudí neznamenajú takmer nič, no pre zasvätených fanúšikov mnoho. Prvý dres zo 70. rokov so '14' na chrbte patrí Johanovi Cruyffovi, ktorého zároveň prezrádza titulok 'Otec'. Druhý dres pochádza z 90. rokov a na chrbte nesie nápis 'Syn' - tento dres patrí Guardiolovi. Posledný dres je zo súčasnosti a patrí Lionelovi Messimu a ten dostal pomenovanie 'Duch Svätý'.

L'Eqipue veľmi dômyselným spôsobom v podobe troch dresov vyobrazilo Barcelonskú históriu za posledných 40 rokov. Táto etapa katalánskeho klubu sa začala už za čias Johana Cruyffa, ktorý je nazývaný 'Otcom', zatiaľ čo Guardiola bol pokrstený ako jeho 'Syn'. 'Duch Svätý' sa nám zjavil ako Leo Messi. Takéto promo určite predaj špeciálnej edície novín zvýši. Mimo iného sa tam objavia aj rozhovory s Johanom Cruyffom, Sandrom Rosellom aj Xavim Hernándezom.

zdroj: sport.es

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.