Barcelonský tvorca hry prezradil, že jeho služby La Roja budú na turnaji v Brazílii k dispozícii, no prv sa bude musieť poradiť s Vicentem del Bosquem.

Španielsky stredopoliarsky mág Xavi veľmi jasne naznačil, že sa na Majstrovstvách sveta 2014 zúčastní, ak sa bude cítiť fit.

32-ročný futbalista, ktorý si vo finálovom víťaznom ťažení Španielska 4-0 proti Taliansku na Eure 2012 pripísal dve asistencie, ešte v sobotu uviedol, že si nie je istý svojou budúcnosťou v národnom tíme.

V čase, kedy budú MS začínať, bude mať 34 rokov, no sám hráč nevylučuje možnosť poskytnúť svoje služby národnému výberu v brazílskych futbalových bojoch.

„Ak sa budem cítiť dobre, budem tam,“ citovala ho Marca. „Porozprávam sa s Vicentem del Bosquem, ale v podstate áno, budem tam.“

Xavi pripustil, že počas Eura mu schádzal jeho povestný bystrý dotyk, ale že to najlepšie predviedol v ohromujúcom vystúpení proti Taliansku, kde zaznamenal dve gólové prihrávky.

„Áno, dnes [nedeľa] som cítil, že bola moja úloha rozhodujúcejšia,“ dodal. „Chýbala mi tá finálna prihrávka a vo finále som spravil dokonca dve.“

zdroj: goal.com

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.