Šesť barcelonských hráčov poletí do Portorika, aby odohralo zápas v drese španielskej reprezentácie. Valdés, Piqué, Sergio Busquets, Iniesta, Pedro a Cesc boli povolaní koučom Vicentem del Bosquem.

Afellaya si k seniorskému mužstvu zavolal Louis van Gaal, kým Mano Menezes si berie Alvesa na priateľský zápas Švédska s Brazíliou. Messi a Mascherano sa taktiež nachádzajú v Sabellovej nominačke na duel s Nemeckom a Alexis Sánchez poletí za Atlantik na stretnutie Čile s Ekvádorom.

Messi a Mascherano vo Frankfurte

Argentínsky tréner Alejandro Sabella vezme svoj celok do Frankfurtu na priateľské stretnutie s Nemeckom. Juhoameričania sa postavia tímu Joachima Loewa v stredu (15. augusta) o 20.45.

Alves ako prvý

Brazílii neostáva žiaden čas na oddych. Väčšina kádra Mana Menezesa iba teraz ukončila svoju striebornú olympijskú púť a už vyráža na cestu do Štokholmu, kde budú čeliť Švédsku na štadióne Rasunda, historickom zázemí, po prvý raz uchvátil Pelé svet na MS 1958, no ktorý bude tento rok zbúraný, nakoľko celkom nový štadión je už dokončený. Účinkovanie Daniho Alvesa je naplánované na 15. augusta o 20.00.

Šesť Španielov v Portoriku

Vicente del Bosque nepovolal ani Xaviho, ani Jordiho Albu k tímu, ktorý podnikne výpravu na zápas s Portorikom 15. augusta. No je tu šesť ďalších hráčov Barcelony, ktorý v ňom sú, menovite Valdés, Piqué, Sergio Busquets, Iniesta, Pedro a Cesc. Dejiskom duelu bude San Juan a zápas má výkop o 22.30.

Louis van Gaal berie Afellaya

Niekdajší barcelonský tréner sa vracia, aby započal svoje druhé pôsobenie na čele holandského národného výberu a ohlásil meno Ibrahima Afellaya na zozname povolaných k zápasu so susedným Belgickom v Bruseli 15. augusta o 20.45.

Alexis v New Yorku

Čilský lodivod Claudio Borghi si vybral barcelonského kanoniera do svojho mužstva, ktoré pocestuje do New Yorku a stretne sa s juhoamerickými známymi z Ekvádoru. To bude posledný z priateľských zápasov s Barcelončanmi v akcii a začne sa 16. augusta o 2.00.

zdroj: fcbarcelonca.com; foto: daylife.com

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.