Človek má občas chuť si len tak bezducho zaklikať, pookrieť od ostatného nevydareného zápasu Barcelony alebo si oddýchnuť od otravných diskusií o tom, ako hrať mali a nehrali, koho kúpiť nemali a kúpili a proste od týchto typických symptómov syndrómu vševediaceho trénera od piva. Len si tak kopnúť, tu a teraz. Do lopty. Keď už nie reálne, aspoň virtuálne. Ponúkame pár námetov zozbieraných z webu Onlinovky.sk.

Goalkeeper Premier Spain

V úvode som síce spomínal kopanie do lopty, ale v tomto prípade je to trochu inak. Loptu budeme totiž chytať. V naozaj návykovej hre Goalkeeper Premier Spain. Z názvu je hádam jasné, ktorou ligou sa hra inšpiruje, takže áno, môžete chytať aj za Barcu. Úvodný zápas je jednoduchý, súperovi akoby sa do štvrťfinále nechcelo, ale verte, potom začína ozajstné peklo.

Vypeté sú situácie, keď po 9 streleckých pokusoch je stav vyrovnaný a všetko sa rozhoduje v nadstavenom čase. Však si to skúste (mimochodom, pre neznalých španielčiny „jugar“ znamená „hrať“, v tomto prípade „spustiť hru“).

Zahrajte si Goalkeeper Premier Spain

Football Kicks

V tejto rýchlovke si už do lopty naozaj kopneme. Ale nie len tak, pre nič za nič. Najprv si vyberieme krajinu, ktorú budeme reprezentovať na európskom šampionáte (smutné, že slovenská vlajka chýba), následne sa zhrozíme nad účastníkmi v našej skupine a potom hybaj ho po pohár.

K nemu sa dá dostať veľmi jednoducho – nastavíme si smer lopty, následne krivku jej letu a napokon razanciu kopu. Všetko s ohľadom na smer vetra a múr postavený protivníkom. To je celé. Problém je, že všetko je relatívne a pojem „jednoducho“ to iba dokazuje. Však si to skúste.

Zahrajte si Football Kicks

Sports Heads Cards Squad Swap

Táto hra je akousi obdobou kartovej hry Vojna, ktorú ste možno hrávali so sedmovými kartami (môj dedko hovorieval s čertovými obrázkami, ktovie, prečo). Aká je spojitosť s futbalom? Práve v tých obrázkoch – z kariet sa totiž na nás vyškierajú tváre najslávnejších predstaviteľov futbalu.

Zahrať si možno v dvoch módoch. Alebo rýchlu hru, na zahnatie nudy v práci, alebo absolvovať celý turnaj. To keby tej nudy bolo viac.

Zahrajte si Sports Heads Cards Squad Swap

World Hummer Football

Keď už sa nám podarilo futbal prepojiť s kartami, prečo to neskúsiť s niečím iným. Napríklad autami. Nebudeme trochárčiť, rovno teda Hummermi. V tejto hre síce ide o vsietenie gólov do futbalových bránok, ale lopty do nich musíme dopraviť (lepšie povedané dotlačiť) sediac za volantom.

Znie to absurdne, ale zábavné to veru je. Ani v tejto hre nechýba možnosť jednorazovej zábavy v podobe rýchleho zápasu, alebo absolvovanie celosvetového turnaja. Okrem iného aj v slovenských farbách.

Zahrajte si World Hummer Football

Death Penalty

Keď už sme pri absurditách, posledná na záver. V Death Penalty ide doslova o život. Teda, aj o tie góly, ale najprv sa musíte prestrieľať hordou zombie kreatúr hrajúcich za opozičné futbalové mužstvo (v tejto súvislosti trochu zvláštny pojem...). Zahrať si môžeme za nejaký anlický klub, čo vlastne platí aj o súperoch, len s tým rozdielom, že ten má vždy prívlastok „Undead“.

Zahrajte si Death Penalty

Autor: Marcel Spišiak

Zdroj: Onlinovky.sk

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.