Naším cieľom je vám poskytovať čo najlepší informačný servis o dianí v našom milovanom klube. V júni 2011 sme vytvorili projekt, ktorého cieľom je prinášať krátke správy v čo najrýchlejšej možnej dobe po ich zverejnení, aby ste boli expresne a zároveň presne informovaní o FC Barcelona. Tento projekt bol nazvaný FC Barcelona (Novinky) alebo aj krátko FCBNovinky.

Hlavnou platformou, ktorá nám pomáha cez FC Barcelona (Novinky) s vami komunikovať je stránka FC Barcelona (Novinky) na Facebooku. Po čase sme náš informačný servis rozšírili aj na Twitter a Google+ a zároveň sme vytvorili kontá na Instagrame a Youtube, ktoré nám lepšie pomáhajú zdieľať s vami fotografie a videá.

Projekt FC Barcelona (Novinky) sa stal pre mnohých fanúšikov Barcelony synonymom pre dôveryhodný zdroj informácií zo zákulisia klubu, kde môžu nájsť citáty a výroky hráčov, trénerov, funkcionárov aj rôznych ďalších osobností o dianí v klube FC Barcelona i mimo neho.

Všetci redaktori na FC Barcelona (Novinky) sú buď bývalí alebo súčasní redaktori ForcaBarca.sk, ktorí majú veľký prehľad o dianí v klube. Cieľom ich mravenčej práce je poskytnúť vám spoľahlivé a dôveryhodné informácie o FC Barcelona.

Veríme, že vďaka stránkam ForcaBarca.sk, facebookovej stránke ForcaBarca.sk a nášho projektu FC Barcelona (Novinky) vám budeme môcť naďalej poskytovať informácie o našom milovanom klube.

Našou snahou je opravdivé, čisté, férové fandenie tímu, ktorý v uplynulých rokoch určoval smer svetového futbalu. Nevieme, ako dlho bude trvať toto zlaté obdobie klubu a ako dlho sa tím udrží na samom vrchole svetovej extratriedy. Vieme však, že naša láska a náklonnosť k nemu nebude len odrazom jeho športových výsledkov a že mu budeme fandiť kým budeme žiť. Barca je a bude pre nás vždy:

Mes que un club!
Visca el Barça! Força Barça!

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.