Na tému včerajšieho stretnutia hovoril aj Javier Mascherano. Dotkol sa viacerých tém od krízy mužstva, cez zmenu štýlu, o ktorej média neustále hovoria až po Messiho.

Zápas

"Miláno je stále len Miláno, hoci možno nie je v najlepšej forme. Musíme ho rešpektovať, pretože má skvelých hráčov. Aj napriek tomu, že sezónu začalo zle, má hráčov schopných všetkého."

"Odohrali sme dobrý zápas, hoci výsledkom celkom neodzrkadľuje to, čo sme na trávniku predviedli. V prvom polčase sme zápas veľmi dobre kontrolovali. Na gól sme sa natrápili, pretože sme nemali šťastie. Súperovi sme však nedali na góly možnosť. V druhom polčase viac tlačili, ale príležitostí sme mali viacej my."

Zmena štýlu

"Médiá stále niečo vytiahnu z kontextu. Štýl budeme mať stále rovnaký. Definujú ho hráči, nie tréner. Vieme hrať istým spôsobom, spôsobom, ktorý Barca stále hrala."

Kríza

"Tá debata je absurdná. Mužstvo sa snaží robiť to isté, ale musíme hľadať aj priestor pre zmeny. Súperi nás analyzujú a musíme hľadať alternatívy."

Messi

"Cíti sa dobre, no nepresadil sa v štyroch zápasoch a vieme, že žije pre góly. Do mužstva prináša veľmi veľa. Jeho štatistika sa nedá spochybniť. So zraneniami na problém každý."

Kritika

"Mužstvo síce nesiaha do neba a nemá najlepšiu možnú formu. Ale nerobíme všetko zle. Musíme pozerať na chyby, ale aj na dobré stránky. Sme si však vedomí, že vieme hrať aj lepšie."

Možnosti zlepšenia

"Mali by sme zlepšiť kontrolu nad zápasmi, zamerať sa na kontrolu lopty. Takisto musíme eliminovať chyby z protiútokov, veď sa pred bránu súpera nemusíme dostať za dva sekundy, aj keď je pravda, že to musíme urobiť rýchlo. V obrane sme sa zlepšili, no stále umožňujeme súperom veľa šancí. Takisto treba zdôrazniť, že sme sa vrátili k presingu. A potrebujeme aj väčšiu vyrovnanosť hry."

zdroj: as.com

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.