Bývalý útočník FC Barcelona, David Villa priznal, že mu k prestupu do Arsenalu zabránil jeho niekdajší klub. Arsenal totiž v januári 2013 ponúkol za Astúrijca 12 miliónov libier, no z prestupu kvôli nevôli katalánskeho klubu nebolo nič.

Villa sa následne v letnom prestupovom období pripojil k Atléticu Madrid a stal sa platným hráčom základnej zostavy v mužstve Diega Simeoneho. Villa pre Canal+ povedal: "Nehral som a preto som klubu povedal, že najlepšie by bolo nechať ma ísť. V tom čase bola na stole dôležitá ponuka z Anglicka. A všetci vieme, že išlo o Arsenal. Ponuka bola veľmi dobrá pre klub, ale aj pre mňa. No Barcelona verila, že by nebolo správne, ak by som klub opustil v tom čase. Potrebovali ma," povedal.

Villa zároveň podotkol, že Barcelona ho požiadala, aby do Arsenalu neprestupoval. Na druhej strane mu klub zjednodušil prestup do Atlética: "Nemôžete ľutovať rozhodnutia, ktoré prijmete. V tomto prípade mi Barcelona stále preukazovala veľa pochopenia a prisľúbila mi pomocou s prestupom v lete. A to aj urobila, takže môžem byť len šťastný," povedal.

zdroj: espn.co.uk

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.