Dvojzápas osemfinále Ligy Majstrov bude isto veľkou vecou. Zvlášť pre 19-ročného hráča Barcelony B, Denisa Suareza. Ten totiž do metropoly Katalánska dorazil rovno z akadémie Manchestru City.

"Ten dvojzápas sa mi veľmi páči, bude otvorený. Navyše sa stretnem s priateľmi. Keď tu prídu, pôjdem ich navštíviť," povedal mladý záložník.

"Barca je miernym favoritom. Pokiaľ na Camp Nou zahrá svoj futbal, Manchester City to bude mať veľmi ťažké. Na druhej strane čaká Barcelonu ťažký zápas na Etihad Stadium, pretože City je doma veľmi silné," vyhlásil Denis.

Barcelonský záložník vie veľmi dobre, aké majú The Citizens túto sezónu ambície: "Ide o tím, ktorý nie je zvyknutý hrať v Lige Majstrov, ale má trénera s bohatými skúsenosťami a takisto veľmi dobrých hráčov, ktorí v tejto súťaži ešte nikdy nevyhrali. Majú veľkú motiváciu túto trofej vyhrať. Určite nie sú pod priveľkým tlakom, pretože môžu viac získať ako stratiť," komentoval.

"Najlepším hráčom City je David Silva," povedal Suarez. Pre neho sú práve Silva s Iniestom veľkými idolmi: "Sledujem ich hru. Sú to dvaja hráči, ktorí sa mi veľmi páčia a snáď budem niekedy hrať aspoň spolovice tak dobre ako oni," dodal.

zdroj: fcbarcelona.com

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.