Valdéz 7 - Dnes veľa práce nemal. Pri niekoľkých situáciach však svoj tím podržal, najviac pri šanci Plattiho, keď jeho pokus vytlačil na brvno. S narastajúcim skóre si však až zbytočne veľa k hráčom Almeríe dovoľoval a riskoval.

Dani Alves 7.5 - Bol všade kde bol potrebný. Útočil a jeho skúsenosti a rýchlosť platili aj v obrane. Typické predstavenie od jedného z najlepších pravých bekov planéty.

Carles Puyol 7 - Dnes urobil čo mal, bol platný vzadu, niekoľkokrát sa vytiahol aj vyššie, čo u neho nieje až tak zvykom. Rýchle brejky súpera mu však robili problémy.

Andreu Fontas 7.5 - Tento mladík odohral celý zápas a bol takmer bezchybný. Stíhal viacmenej aj rýchle súperove brejky a s pribúdajúcimi minútami získaval aj istotu na svojich kopačkách. Pripísal si dokonca aj asistenciu na gól.

Maxwell 7.5 - Podobný výkon ako u Fontása a tiež s asistenciou na gól. Bol všade, kde mal byť. Hádam tie brejkové situácie by sa dali pozične lepšie riešiť.

Xavi 8 - Je späť. Jeho prihrávky mali oči a neskutočný prehľad v hre pomáhal Katalánčanom točiť súpera pred vlastným pokutovým územím, kde do nich búšili až kým nekapitulovali. Odohral len prvý polčas, no za rozhodnutého stavu uvoľnil miesto iným.

Mascherano 7.5 - Pomaly si zvyká na štýl hry Barcelony ako aj na úzkoprsejšie rozhodovanie arbitrov v Španielsku. Dnes s minimom faulov a hlavne bez žltej karty. Dobrý výkon najmä vzhľadom na brejkovú taktiku Almeríe počas celého zápasu.

Andrés Iniesta 8 - Andrés bol dnes ozaj všade. Vynikajúco kombinoval, jeho držanie lopty bolo v skutku vynikajúce a jeho napádanie súpera deptalo. Odmenou mu bol gól. Cez polčas takisto odišiel z trávnika dole a nechal priestor mladším, aby získavali skúsenosti.

Pedro 8.5 - Nepezpečný už len pri dotyku s loptou. Dnes bol neudržateľný. Jeho rýchlosť a technika - obrana Almeríe nemala nárok. S prehľadom skóroval a prihral Messimu na jeho druhý gól. Za rozhodnutého stavu ho striedal Bojan.

David Villa 8.5 - Aj napriek tomu, že neskóroval jeho hrou a ohromným kvantom odvedenej práce na trávniku bol viac ako platným hráčom. Dvakrát asistoval a mal aj vyloženú príležitosť 10 minút pred koncom no z uhla trafil len vybiehajúceho Diega Alvesa.

Leo Messi 9.5 - Ani neviem ako jeho výkon okomentovať. Úplne by stačilo skopírovať jeho hodnotenia z predchádzajúcich zápasov. Dnes tri góly, dva asistencie na oba Bojanove góly. Súperovým hráčom ostali z jeho výkonu len oči pre plač a nám divákom husia koža na celom tele. V skratke - výkon z inej planéty.

Náhradníci

Seydou Keita 7 - Naskočil do druhého polčasu za rozhodnutého stavu s úlohou vystužiť stred poľa a to sa mu darilo. Mal aj zopár zbytočných strát v každom prípade v takomto zápase sa zle zahrať ani nedalo.

Thiago 7 - Podobne ako Keita naskakoval do zápasu hneď po prestávke. Mal nahradiť Iniestu čo sa mu prihrávkami aj darilo, no Barcelona sa vzhľadom na stav dopredu príliš nehrnula a viackrát nemal s kým dopredu kombinovať. Dostal aj žltú po zatiahnutí prenikajúceho hráča za dres.

Bojan 9 - Tak toto je ten Bojan z konca minulej sezóny. Dnes svetový výkon. Dva góly po Messiho vynikajúcich prihrávkach. Konečne pretrhol streleckú smolu, ktorá sa mu lepila od začiatku sezóny na kopačky. Vynikajúci pohyb bez lopty, ešte lepší s loptou. Po jeho štipľavej strele, ktorú Diego Alves vyrazil pred seba dal Messi svoj tretí gól.


zdroj: forcabarca.sk

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.