Tréner FC Barcelona Gerardo Martino už teraz niečo prezradil o svojej taktike na finále Copa del Rey proti Realu Madrid, v ktorom by rád ovládol stred poľa.

Lionel Messi sa po svojom návrate postupne vracia do svojej starej formy, čo potvrdil otváracím gólom v 26. minúte zápasu semifinále Copa del Rey proti Realu Sociedad. Hoci bol jeho gól zmazaný vyrovnávajúcim z nohy Antoina Griezmanna v druhom polčase, nič to nezmenilo na tom, že Barcelona postúpila do finále po súhrnnom výsledku 3-1 z oboch zápasov.

Už po odohranom semifinále sa včera Martino vyjadril o jeho taktike na zápas proti Realu Madrid. Novinárom povedal: „Naším zámerom je hrať s viacerými stredopoliarmi, aby sme mali držanie lopty, kontrolovali hru a tak neumožnili Realu dostať sa do svojho rytmu.“

Xavi bol v druhom polčase stredajšieho zápasu vystriedaný a Marrtino otvorene povedal, že to bolo čisto kvôli prevencii zranenia.

„Mal nejaké problémy a nechceli sme riskovať,“ povedal Argentínčan.

Finále Copa del Rey sa odohrá s najväčšou pravdepodobnosťou na štadióne Mestalla vo Valencii. Kvôli zápasom semifinále Ligy majstrov v nasledujúcom týždni bude asi presunuté zo soboty 19. apríla na piatok 18.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.