Obranca FC Barcelona Gerardo Piqué verí, že odvekí rivali z Barcelony a Madridu predvedú majstrovské divadlo vo finále Copa del Rey vo Valencii.

Hráči Blaugranas si zabezpečili miestenku vo finále domácej pohárovej súťaže po súhrnnom výsledku 3-1 z oboch zápasov semifinále proti Realu Sociedad.

Stredajšia odveta hraná na štadióne Anoeta v San Sebastiane skončila výsledkom 1-1. Real Madrid si zabezpečil postup do finále po súhrnnom výsledku 5-0 proti mestskému rivalovi Atléticu Madrid.

Španielsky reprezentant Gerard Piqué si myslí, že finále bude nádherným predstavením oboch rivalov. „Najdôležitejšie je, že sme postúpili, bude to veľmi dobrý zápas. Medzi tímami je veľká rivalita a to o čo obom pôjde bude víťazstvo,“ povedal pre oficiálnu stránku klubu.

Pri ohliadnutí sa za odohraným stretnutím Piqué vyjadril, že najdôležitejším bolo dvojgólové vedenie z prvého zápasu, keďže v odvete domáci dokázali vyrovnať výsledok. „Prišli sme s dvojgólovým vedením a nevedeli sme či budú brániť alebo útočiť. Bol to dobrý zápas. Výhoda z prvého zápasu nám zabezpečila finále.“

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.