Podľa španielskeho denníka Sport a brazílskeho Lancenet sa Barcelona zaujíma o mladého 19-ročného brazílskeho obrancu Matheusa Doria Maceda.

Podľa Sport mal o tohto hráča v lete minulého roku záujem staronový tréner Chelsea José Mourinho, ale nakoniec z toho nič nebolo, keďže na Stamford Bridge zatiaľ ostal iný brazílsky bek David Luiz.

Zaujímavosťou celej záležitosti ohľadne prípadnej posily do zadných radov Barcelony sú vyjadrenia španielskeho Sport, že Barcelona údajne nemá záujem o podpis s nejakým skúsenejším starším obrancom, ale preferuje získanie mladého hráča, ktorý by bol prísľubom do budúcnosti, čím by sa jej mohli investované peniaze viac zúročiť.

Barcelona by asi rada získala tohto vysokého obrancu najprv na hosťovanie, keďže sa zdá nepravdepodobné, že by bola ochotná za neho zaplatiť požadovaných 30 miliónov eur na stály prestup. Možno však budeme prekvapení.

Matheus Doria Macedo z brazílskeho Botafoga by tak mohol byť ďalším brazílskym hráčom, ktorý by sa objavil v katalánskom drese a hlavne veľkou posilou do ťažko skúšanej obrany Barcelony, ktorú by po sezóne mal opustiť kapitán Carles Puyol.

Foto: soccerlens.com; blackdiamondlab.com

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.