Nový vchod na Camp Nou (Accés 14) je pripravený na uvedenie do prevádzky. Po šesťmesačnej práci a investícii 1,5 milióna eur budú mať fanúšikovia ľahší vstup na štadión Camp Nou.

Nová brána je nasmerovaná k Espai Barça a je v priľahlej blízkosti štvrti Les Corts. Pred ňou je teraz rozľahlý verejnosti dostupný priestor, ako aj novovybudovaný chodník, ktorý je bezpečne oddelený od vozovky. Z tohto vchodu je aj jednoduchší prístup na hlavnú tribúnu štadióna.

Táto brána tiež umožňuje sa jednoducho dostať do klubového múzea a veľkého butiku so suvenírmi. Zároveň je pripojená k ďalším častiam štadióna zeleňou. V blízkosti tejto brány nájdete nový veľký priestor o rozlohe 1500 m2, kde sa nachádza napríklad replika slávnej Font de Canaletes čiže fontány, ktorej originál je v centre mesta na Las Ramblas.

Nový vchod Accés 14 je napojený na hlavnú triedu chodníkom, cestičkou pre cyklistov a invalidné vozíky, schodmi a výťahom. Cez tento vchod môžu bezpečne na štadión vstupovať ľudia so zníženou schopnosťou pohybu a na invalidných vozíkoch alebo aj tí, čo sú sluchovo či zrakovo postihnutí.

V tejto časti sa tiež nachádza 6 nových stánkov na predaj lístkov a jedným starším stánkom, ktorý bol zrekonštruovaný. Jeden z týchto stánkov je zvlášť upravený pre ľudí so zníženou schopnosťou pohybu. Všetky zmeny boli urobené tak, aby fanúšikovia mali väčšie pohodlie pri vstupe na štadión a boli rýchlejšie obslúžení pri nákupe lístkov.

zdroj: totalbarca.com; foto: fcbarcelona.com

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.