Ako hrali tento víkend? Aké sú momentálne štatistiky oboch hráčov? Aktuálne poradie v tabuľke sleduje každý z nás a sedembodový rozdiel medzi najlepšími mužstvami Španielska bol témou nejednej teórie či špekulácie. Prinášame vám však porovnania dvoch najlepších hráčov v Španielsku a možno aj na celom svete prostredníctvom štatistík z posledného zápasu a súhrnu celej doterajšej sezóny.

Leo

Najlepší hráč Barcelony bol v tomto zápase veľmi frustrovaný takmer počas celého zápasu. Nedarilo sa mu. Vlastne mu na to prepracovaná defenzíva Hércules nedala šancu. Messi síce nepodal v zápase nijak oslnivý výkon vzhľadom na jeho možnosti, no zopár streleckých príležitosti si vytvoril. Z desiatich striel mierilo šesť na bránu súpera a podarilo sa mu zaznamenať dva góly.

Prvý gól zaznamenal jeho typických spôsobom, kedy svoje sólo nasmeroval na stred šestnástky a následne vystrelil do protipohybu brankára. Druhý gól mu v podstate na zlatom podnose naservíroval Dani Alves ani nie dve minúty po prvom góle. Messimu stačilo z hranice päťky trafiť prázdnu bránu.

Cristiano

Portugalčanovi sa v tomto zápas opäť nedarilo napnúť súperovu sieť a to bol už jeho tretí zápas bez gólu v rade.

Najlepší strelec Primera Division aj líder poradia o Zlatú kopačku mal v zápase deväť striel no ako je zvykom, väčšina mierila mimo brány. V zápase s Osasunou mu však dve príležitosti zmaril Ricardo.

Najviac ho môže mrzieť gólová situácia z prvého polčasu, kedy zle spracoval loptu a obranca Osasuny už vedel čo má robiť. Mal v zápase aj zopár priamych kopov, ale Ricardovi žiadne starosti nenarobili. Celý zápas v Ronaldovej réžii bol hlboko pod štandardom na aký sme v jeho prípade zvyknutí.



zdroj: forcabarca.sk goal.com

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.