Nasledujúci týždeň sa bude niesť v oddychovom duchu, tréner Luis Enrique dá hráčom dokopy až tri dni voľna. Je to však pochopiteľné, mnoho z nich bude mať totiž reprezentačné povinnosti, zvyšok bude ostatné dni zarezávať naplno.

V Barcelone zostane k dispozícii len relatívne malá skupina hráčov. Tri voľné dni sú naplánované na pondelok, sobotu a nedeľu. Na ostatné dni týždňa sa ľudia okolo Luisa Enriqueho rozhodli pre doobedňajšie tréningy na Ciutat Esportiva Joan Gamper s hlavným cieľom fyzicky sa zotaviť po rušnom období. Prihliadať však treba aj na najbližší ligový zápas s Rayo Vallecano, ktorý je na programe v sobotu 17.10.

Tréningový plán:

Pondelok: voľno
Utorok: tréning o 11:00
Streda: tréning o 11:00
Štvrtok: tréning o 11:00
Piatok: tréning o 11:00
Sobota: voľno
Nedeľa: voľno

Foto: sport-english.com
Zdroj: sport-english.com

emiliano

-5
2015-10-05 08:56:17

Máme toho roku ťažké zápasy do návratu Lea - vonku Bate Borisov a Bayer Lever. a derby s Realom. Tím je bez sebavedomia, prehrával aj v príprave, ale Lucho tvrdil, že nič si z toho nerobí. Ak tie tri zápasy prehráme, Lucho pôjde bicyklovať profesionálne, nezvládol prípravu tímu.

jokerito

7
2015-10-05 09:18:54

Myslím, že v Leverkusene už Leo hrať bude, bodaj by bol 100%ný už aj na Classico.

fofo112

5
2015-10-05 11:12:12

bože,čo všetci plačete za Leom,aj on má nárok si oddýchnuť po ťažkej sezone/bohužial prispelo k tomu zranenie/poniektorí tu ospevujete Neya teraz má šancu ukázať,že je na úrovni Lea, ale ako vidíte nie je,takže Messi je nenahraditelný pre barcu a to si tréner pred sezonou dovolil tvrdiť že nikto nemá v mužstve istý flek už vtedy som sa nad tým jeho výrokom zasmial,poniektorím stúpla sláva do hlavy potrebujú sa rýchlo z toho prebrať.

blauigrana

3
2015-10-05 09:21:09

Premna osobne príjemne prekvapil Roberto konečne je vidieť že chce hrať... podla mna vela toho skazilo to turne po USA neni to len tak poletovať si z miesta na miesto a pritom hrat ešte futbal vtomto obdivujem Messiho ktorí odohral skoro všetko + reprezentácia to je mašina proste :D rotácia MSN by velmi prospela písal som to už milion krát ale už sa teším na Vidala a Ardu

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.