FC Barcelona je vďaka Messimu najlepším tímom na svete. V rozhovore pre Mundo Deportivo to vyhlásil Claudio Bravo, brankár katalánskeho tímu.

"Leo je výnimočný hráč a v porovnaní s ostatnými veľkými klubmi nám dáva niečo extra," uviedol Bravo. "Je nemožné ho nahradiť, ale máme iných hráčov, ktorí majú tento druh schopností. Ako Luis a Neyo, ktorým sa darí úžasne," povedal.

"Už od prvého momentu som vedel, že Luis je hladný po úspechu. Je to prirodzený strelec a vďaka svojim schopnostiam otvára množstvo zápasov," pokračoval.

"Naše úlohy sú nám úplne jasné a Neyo, hoci je mladý, má množstvo skúsenosti a vplyvu. Pre tím je dobré, že túto zodpovednosť preberá," uviedol.

Bravo zatiaľ bojuje o miesto v zostave s Ter Stegenom, no Čiľan nie je nespokojný s tým, že prichádza o väčšinu zápasov v Lige Majstrov: "Nie je mojou prácou, aby som hovoril, či chcem hrať v lige alebo Lige Majstrov. Mojou prácou je byť pripravený," povedal.

"Chcem súťažiť vo všetkých súťažiach, ale je na trénerovi, aby rozhodol, kto bude hrať. Každý robí to, čo od neho vyžadujú. Bolo by šialené povedať, že som nespokojný v najlepšom klube na svete. Som šťastnejší než kedykoľvek," dodal.

zdroj: goal.com
foto: sport.es

mizap

16
2015-10-31 18:00:47

Bravo je v souvislosti s Ter Stegenem zbytečně skromný.

harry525

8
2015-10-31 18:35:10

Presne tak, jeden z najsympatickejsich hracov :)

jjnovo

13
2015-10-31 18:11:08

Já jsem rád jak to mají kluci rozdělené. Oba to jsou hráči velkého kalibru a Ter Stegen je navíc velmi mladý, jednou z něj bude absolutní brankářská špice!!

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.