Lucho v tom má jasno – nechce žiadne experimenty. Aj naďalej chce vsádzať len na hráčov, ktorých pozná a ktorí sú overení.

Pred jeho príchodom na Camp Nou vedenie posilnilo o Ter Stegena a Vermaelena. On si však vyžiadal aj ďalšieho brankára i ďalšieho stopéra. Z jeho iniciatívy mali prísť Bravo a Mathieu.

Astúrčan chce Barcelonu posilniť o hráčov, s ktorými už niekedy v minulosti mal aj osobné skúsenosti. Hovorí sa najmä o Nolitovi, no padli aj mená ako Jonathan Soriano či najnovšie aj Denis Suárez.

Luis Enrique si podľa istých zdrojov vyžiadal trojicu hráčov. Prvým by mal byť preňho už dobre známy Nolito. Ten je aktuálne hviezdou Celty Vigo. Lucho od neho vie, čo čakať, trénoval ho v Barcelona B či v Celte a s hráčom sa mu podľa jeho slov spolupracovalo skvele. Klub z Galície však hráča za menej než 18 miliónov určite nepustí.

Druhým na zozname je hráč Red Bullu Salzburg. Jonathan Soriano patrí k najlepším v rakúskej lige a pravdepodobne aj kvôli tomu mu nový tréner tímu zo Salzburgu, Oscar García, pridelil prívlastok nepredajný.

Tretím pánom na holenie je Denis Suárez. Ten bol tak isto hráčom Barcy, aktuálne však kope za Villareal. O jeho návrate na Camp Nou sa hovorí už nahlas, ak by sa do metropoly Katalánska vrátil v januári, tak by stál klubovú pokladnicu 4,5 milióna eur. Ak by sa k tímu pripojil v lete, Barcelonu by vyšiel na rovné 3 milióny.

Samotný hráč sa však ohľadom svojej budúcnosti zatiaľ vyjadruje zdržanlivo. Návrat do Barcelony nevylučuje, no momentálne má svoje priority. "Uvidíme. Zatiaľ sa koncentrujem na moje pôsobenie vo Villareale". odpovedal na otázku novinárov.

zdroj a foto: marca.com

Roman7

11
2015-12-29 14:15:16

vsetko hraci ktorych sme pustili a teraz mame problemi ich kupit naspat je to bieda ked tak mali chodievat na hostovania je to skoda nolita by som bral urcite ten ked dostal par zapasov sancu v acku sa mi pacil ale o zvysku nechcem aby sa vratili urcite nemaju potrebnu kvalitu

Barsenal

6
2015-12-29 14:51:33

Podla mna by sme sa mali posilnit o nejakych spanielskych hracov.Niekedy nam v strede pola chyba taka lahkost vedenia lopty.Spanielski zaloznici su najlepsi na svete a Denis Suarez sa dobre rozohral,dobry dribler,dal by som mu sancu.Co sa tyka utoku,pustil by som Sandra na hostovanie alebo na prestup s buy-back za takych 7 M euro.A kupil klasickeho kridelnika s dobrou technikou,ktoremu by nevadilo vacsinu sezony sediet,ale zas keby sa daco zomlelo bol by adekvatnou nahradou.No a kupil by som jedneho hrotaka 32+ vekovo,co bude vacsinu sezony sediet(cisty hrot,pomaly,aby vedel dobre hlavickovat z rohov a sklepavat lopty) ako zaskok za Luisa a sme kompletni.Takych hrotov je v tomto veku habadej...

Roman7

4
2015-12-29 15:57:55

ty by si sandra pustil a munira si nechal ? to ako vazne ?

ViscaElBarca88

2
2015-12-29 16:49:15

Hroťáka nám netreba možno jedine tak nolito a to je všetko 6 januara príde arda ktorý dokáže hrať v strede ale aj na pravom utoku taže pri zranený suareza by šiel messi do stredu utoku a arda na pravo to iste aj aleix može hrať na pravej obrane ale aj na pravom útoku žiadneho hroťáka nepotrebujeme po príchode ardu a aleixa máme už aj tak dosť nabitý káder

Messi10Neymar

2
2015-12-29 17:10:45

Čo ja viem, Denisa Suaréza by som nechal hrať vo Villareale do leta lebo myslim si, že teraz by nam bol zbytočny a klub aspoň ušetri 1,5 miliona.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.