Lucho na tlačovke v utorok už pripustil, že by Barcu mohol niekto v zimnom prestupovom období opustiť. Možný odchod hráča bude ale ovplyvnený príchodom nejakého iného hráča.

Najvážnejším kandidátom na zmenu dresu už v januári je pravdepodobne Adriano. Talianske médiá opakovane prinášajú správy o vážnom záujme rímskeho AS.

Rím chcel krajného obrancu do svojich radov získať už v lete. Prípadný transfer však skolaboval, Barcelona si nemohla kvôli sankciám od FIFA dovoliť stratiť viac hráčov.

Agent Adriana Correiu, Paulo Affonso, dokonca potvrdil, že prestupové jednania mali už vážne kontúry a smerovali k pozitívnemu výsledku

Pre Rudiho Garciu by bol Adriano vraj dokonalým hráčom, aspoň to sa tvrdí v Taliansku. Keď sa skončí trest od FIFA a k tímu sa pripojí aj Aleix Vidal, pre Adriana v kádri už jednoducho nezostane miesto, dedukujú talianske médiá.

Ak by sa vraj Rímu nepodarilo získať Adriana, tak sa zameria na Alvara Arbelou. Ten je podľa Gazzetta dello Sport prioritou číslo dva. Obom hráčom, Adrianovi aj Arbeloovi, končia zmluvy v lete 2018.

zdroj: mundodeportivo.com
foto: archív

tominno9

28
2015-12-29 22:22:31

Arbeloa by mal v každom prípade zostať v reale! Ten jeho hre neprospieva, ale škodí a to je pre nás dobre! :-D

Mates19

9
2015-12-30 08:06:17

Z Barcelony by sa mal v prvom rade pakovat Mathieu ktory je tuto sezonu tak tragicky ako to len ide ked hra tak 80% gólov je vdaka nemu...Adriano je pracant a Vidal bude hrat podla mna z prava cize Adriano nech zostane

mizap

7
2015-12-30 10:11:25

Adriana je škoda pouštět, není to hvězda, ale je dobrý.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.