Tréner Realu Betis Pepe Mel bol po zápase s Barcou nesmierne nahnevaný na hlavného rozhodcu duelu. Pre novinárov tak hovoril najmä o Inaki Bikandovi, ktorý podľa jeho slov odpískal úplne nezmyselnú penaltu.

Verdiblancos rozhodne nehrali zlý zápas, najmä v prvých minútach prvého polčasu nepustili Barcu v podstate k ničomu. Potom však prišiel sporný moment, medzi Leom Messim a brankárom hostí, kedy rozhodca fúkol do píšťalky a odpískal tak nezmyselný pokutový kop pre Blaugranas.

"Celkom úspešne sme kontrolovali hru. Do momentu kedy prišla penalta mal jedinú šancu Dani Ceballos. Celý život som hral na poste stredného útočníka a nikdy mi nikto po takomto zákroku pokutový kop neodpískal," vravel rozhorčený Pepe Mel.

"Po tom momente sa všetko zmenilo. Veľmi mi vadilo, že nás to rozhodnutie pripravilo o zápas. Neviem čo rozhodca videl, bola to zvláštna penalta. Sú to zlé rozhodnutia, no musíme ich prijať. Neviem, prečo som bol vyhostený na tribúnu. Neurazil som arbitrov, dokonca ani keď ma vylúčili," dodal.

Zdroj: fourfourtwo.com
Foto: fourfourtwo.com

ViscaElBarca88

top komentár
41
2015-12-31 10:17:58

Musím súhlasiť sním bol právom nahnevaný ta penalta bola zlom bez tej penalty by to podla mna nebolo 4-0 takéto rozhodnutia škodia lige a škodia klubom ako aj betisu tak aj nám to nebola jeho jediná chyba v zápase hlboko podpriemerný výkon na la ligu

Mates19

12
2015-12-31 10:35:03

Na penaltu to nebolo to je pravda ale zákrok vyzeral zle... myslím že to bolo odpískané hlavne vďaka Messiho výške keby tam je Suaréz tak mu nanajvýš trafi do pleca a neodpíska to...ale to čo sa píska v poslednej dobe Realu je na smiech :D :D ..ale nejdem sa k tomu vyjadrovať hrajú cez víkend vo Valencii a dúfam že tam padnú Visca El Barca y Visca Catalunya

quentin

9
2015-12-31 10:40:36

Osobne, tá penalta bola príliš prísna. Čo ale bolo absolútne proti fairplay, že vykázali manažéra-trenéra Beticos na tribúnu. La Liga je ťažká a náročná, ale istí rozhodcovia tam skutočne nemajú, čo hľadať. A to píšem s vedomím, že sme len ľudia a mýliť sa je ľudské. A zápas to nezmenilo. Prečo? Ney to nedal. Lopta od brvna do hry a z hry gól. Hádam mi dáte za pravdu, že nik predsa nemohol vedieť, že to Ney nedá a odrazí sa lopta tak, ako sa odrazila.

frkmrk

9
2015-12-31 10:45:49

neni sme taky slabi aby sme potrebovali podporu rozhodcov,to skor potrebuju ine muzstva,gratulujem BARCE k dosiahnutiu rekordu 180golova do Noveho roku BARCE aj fandom vela zdravia,objektivity a vela sil.

pepo46

5
2015-12-31 11:41:12

Penalta bola prísna to ano. Bol to ale brutálny kontakt hlavne vinou brankára. Brankár je chránený iba v patke, mimo patku je v šetstnástke rovnocenným hráčom. Podobný brutálny kontakt sposobil kedysi Nemec Schumacher na MS proti Taliansku.

Rossel

7
2015-12-31 12:23:41

Bola to nezmyselná penalta ale treba zvážiť aj to, že vedenie každej ligy by malo brániť svoje hviezdy, možno aj prísnejším posudzovaním zákrokov...lebo potom tu môžu vznikať také situácie, že by mohli prívrženci Realu, Atlético, Valencie nezmyselne zraniť Messiho Neymara pred dôležitým zápasom a bolo by...

BarcaMan27

0
2016-01-02 08:28:54

Toto muzstvo nepotrebuje pomoc rozhodcov ako Real Madrid ... Myslim si,ze ten rozhodca sa viac zlakol toho na koho ten brankar vybehol (Messi) ako toho zakroku a tak to hned piskol... Ale aj tak sa upisknut nemal ... Ked nema na to aby piskal zapas s hviezdami nech ide piskat tretiu ligu...taketo rozhodnutia skodia lige/zapasom...

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.