Barca vyhrala veľmi ťažký zápas na pôde Las Palmas. Kataláncov poslal do vedenia Suarez, ale domáci veľmi rýchlo odpovedali gólom Joseho. Ešte v prvom polčase však hostí poslal opäť do vedenia Neymar a tento gól sa ukázal byť ako víťazný.

Gólové momenty si môžete pozrieť tu.

PAGO

7
2016-02-20 19:17:03

Velka spokojnost , tri body su doma . Tak nabity program jak mame kde uz treti mesiac tahame dva zapasy tyzdenne tak klobuk dolu pred celim muzstvom za vykony v zapasoch . Sila muzstva sa ukazuje aj ked sa nedari a ukazuje sa ze sme a budeme stale naj .

quentin

5
2016-02-20 19:39:55

Bohužiaľ, zápas som nevidel. Tak len, chvalabohu, že 3 body sú naše, a že sa Ney nevykartoval! Zdá sa, že to bolo zase vydreté víťazstvo vonku. A šupom regeneračka a pripraviť sa na Arsenal. Visca!

Fazy

0
2016-02-22 11:05:07

Ja som tento zápas sledoval celý a prekvapil ma veľmi slabý výkon celého mužstva. Keby sme nemali Suáreza, tak neviem, kto by bol dal a vypracoval gól. Už minule som písal, že Neymar je absolútne s formy a že by ho tréner mal nechať aspoň jeden zápas sedieť na lavičke. V tomto zápase ma o tom iba utvrdil a navrhoval by som, aby ho nechal sedieť nie na lavičke ale priamo na tribúna a nie jeden ale aspoň dva zápasy, aby sim uvedomil že v Barci on nie je za hvieezdu a nehrá za svoje meno, ale hrá za Barcu ako celok. Aj bez neho by sme zápasy povihrávali, ale musí si vstúpiť do svedomia.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.