Stredopoliar FC Barcelona sa dnes zúčastnil tlačovky pred nesmierne dôležitým zápasom osemfinále Ligy Majstrov v Londýne. Ivan Rakitič vyzdvihol súpera, sám očakáva veľmi ťažký zápas.

Ťažký súper v podobe Arsenalu

"Hráme proti veľmi kompletnému tímu, ktorý prežíva dobré obdobie. Budú určite na 100% pripravení, my tak musíme zahrať najlepšie ako dokážeme. Hráme však tiež dobre a veríme si."

"Dvojzápas by sme radi rozhodli už na Emirates. Budeme musieť odohrať čo najkvalitnejší duel. Arsenal bude hrať doma, budú mať teda výhodu svojich fanúšikov. Ak sa nám podarí zajtra uhrať dobrý výsledok, v Barcelone si budeme veriť ešte viac."

Na súperovi nezáleží

"Je jedno, kde hráme, vždy chceme vyhrať. Vieme, kto sme a vieme, že keď nosíme tento dres, tak musíme vyhrávať vždy. Ak proti Arsenalu vyhráme, bude to dobré. Musíme však zahrať na našej úrovni."

Výborný minulý rok a favorit dvojzápasu

"Máme za sebou veľmi pekný rok, no teraz čelíme jednému z najlepších tímov na svete. O favoritovi je hovoriť ťažko, majú totiž tiež svoju veľkú kvalitu. Arsenal ako súpera rešpektujeme na 100%."

Liga na dobrej ceste

"Nemáme zatiaľ dôvod si myslieť, že by bola liga už rozhodnutá. Teraz musíme zmeniť čip, čaká nás Champions League. Do konca zostáva ešte veľa zápasov a my sa radšej pozeráme na seba, nie na ostatných. Situácia je dobrá, no ešte nie je rozhodnuté."

O Messim a Suárezovi

"Hrať po boku Messiho a Suáreza ťa naplní hrdosťou. Odoprieť im možnosť nastúpiť do zápasu je ako zobrať dieťaťu cumlík. Dúfam, že sa im bude aj naďalej takto dariť."

Konkurencia v podobe Ardu Turana

"Je to skvelý futbalista. Byť v najlepšom tíme na svete nie je jednoduché. Všetci sme s ním viac než spokojní, zápas čo zápas sa zlepšuje, navyše to preňho nebolo ľahké, byť takú dlhú dobu bez futbalu. Pred odchodom do Londýna nám povedal, nech vyhráme, a tak sa pokúsime toto stretnutie vyhrať aj pre neho."

Finále Copa del Rey na Vicente Calderón

"Je to veľmi pekný štadión, rozhodnutie je správne, dôležité však je, že sme sa do finále dostali, takže je prakticky jedno, kde sa bude zápas konať, či na tomto štadióne, alebo hoc aj na štadióne v mojom rodisku. "

Obhajoba titulu

"Nie vždy sa podarí dosiahnuť prijateľný výsledok, niekedy vytiahne súper veľmi dobrý výkon a znemožní vám to. Máme čo zlepšovať ešte aj v tomto momente. Sme s tým veľmi spokojní a sme hrdí nato, čo momentálne predvádzame. V tomto smere chceme pokračovať. Obhájiť titul v Európe je ťažké, treba ísť krok po kroku. Dúfam, že sa Leovi podarí dať gól konečne aj Čechovi."

zdroj a foto: mundodeportivo.com

Maxmilian

35
2016-02-22 22:12:50

No tak to dúfam aj ja, nejaký riadny gól by mu mohol zajebať :)

Mates19

6
2016-02-23 09:56:08

Slovo je**ť má tolko významov nehovoriac ešte o Za-Pre-po-do-od-je**ť :D slováci sú proste slováci :D :D

Maxmilian

3
2016-02-23 13:47:59

ešte si zabudol na tieto: vy***ať, na***ať a možno aj pod***ať

Ahonen

15
2016-02-22 22:26:07

Prajem Leovi aby mu ten gól strelil a podáme 100% víkon a vyhráme. Visca el Barca!!!

Ahonen

12
2016-02-22 22:52:24

Leo je kráľ futbalu a najleší hráč sveta a verím že strelí gól tomu Čechovi. Visca el Barca!!!

tunno

7
2016-02-22 23:23:54

tak sa to rozobera akoby Messi hral proti chelsea 10zapasov

Jose

3
2016-02-23 08:50:41

Dnes si Rakitič bude muset máknout, stejně jako Busquets. Oběhat to v záloze bude dnes, řekl bych, https://jakub19.wordpress.com/... Arsenal vs Barca? Bilani máme lepší :-)

Mates19

4
2016-02-23 09:59:35

No v 7 zápasoch proti Čehovi žiaden gol a jedna zahodená pena :) dneska to už prelomí...Chelsea vedela vždy hrať proti Barcelone...Arsenal zväčša vedel potrápiť nás len doma

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.