Barca sa v najbližšom zápase stretne s madridským Getafe. Súper prichádza na Camp Nou so skutočne malou dušičkou, no zároveň odhodlaný nakopnúť sa do ďalších zápasov. Los Azulones majú druhý najhorší útok v lige a v posledných piatich stretnutiach dali iba jeden gól. Nedarí sa im najmä na ihriskách súperov.

V poslednom vzájomnom meraní síl si Barca s Getafe poradila s prehľadom 2-0. Pripomeňme si tento zápas krátkym video, v ktorom si môžete oživit tie najdôležitejšie momenty z tohto duelu.

Blaugrana s Getafe často neprehrávajú. Jasne o tom hovorí aj štatistika posledných 5 zápasov, v ktorej majú Katalánci navrch. Za zmienku však stoja aj nedávne, ktorých sme boli svedkom pred dvoma rokmi. Tie skončili remízou.

FC Barcelona

Luisovi Enriquemu a jeho zverencom sa už dlhodobo darí a zdá sa, že sa séria neporaziteľnosti len tak neskončí. Barcelone sa vyhýbajú zranenia, u hráčov nebadať nejaký výrazný výkyv formy, momentálne všetko klape.

Do každého zápasu však treba ísť s vedomím, že v Primera División už ľahkého súpera niet. Je jasné, že Getafe nepatrí k tým extrémne nepríjemným, najmä mimo svojho ihriska, no podceniť sa nesmie žiadny duel. Od Barcy sa aj napriek tomu očakáva jasné víťazstvo.

Po kartovom treste sa cez víkend znova stretne trio MSN. Tento zápas by mohol byť ideálnym napríklad aj pre Neymara, ktorý potrebuje strelecky nakopnúť. Barca momentálne ťaží zo skvelej streleckej formy Lea Messiho, ktorý opäť bojuje o Pichichi.

Ďalšou potešujúcou správou pre Luisa Enriqueho môže byť aj to, že sa Rafinha už približuje k návratu na trávniky.

Predpokladaná zostava: Bravo – Alves, Vermaelen, Pique, Alba – Turan, Roberto, Iniesta – Messi, Suárez, Neymar

Getafe

Tímu Frana Escribá sa poslednú dobu príliš nedarí. Cez víkend síce doma proti FC Sevilla zachrínili remízu, no predošlé 4 stretnutia celok z Madridu prehral.

Zlou správou pre hostí je aj to, že do zápasu kvôli trestu nemôžu zasiahnuť Alvaro Vázquez ani Sarabia. Podľa slov tréner Getafe však jeho zverenci necestujú do Barcy s myšlienkou, že zápas nemôžu vyhrať.

36 stretnutí v rade bez prehry favorizuje tím Luisa Enriqueho, no mužstvá z hlavného mesta Španielska sú na Barcu väčšinou veľmi dobre namotivované.

Ako už bolo vyššie spomínané, Getafe má jeden z najhorších útokov v lige, navyše sa v zápase proti Barcelone nebude môcť spoľahnúť na strelca piatich gólov, Pabla Sarabiu, ani na štvorgólového Alvara Vazquéza. Ťahúňom a najnebezpečnejším hráčom Los Azulones by teda mal byť srbský útočník, Stefan Sčepovič.

Predpokladaná zostava: Guaita – Emi, Velazquez, Vergini, Pereira – Medran, M.Gómez, Juan Rodriguez – P. León, Victor Rodriguez, Scepovic

Predpokladaný výsledok

Zaujímavý a čisto futbalový tiket predstavil tipér DrMclaren, pre ktorý neváhal obetovať vklad takmer 150 EUR, aby inkasoval tisícku. Pre výsledkovú eventualitu v dueli Barcelony zvolil tip na istotu, že vyhrajú domáci s kurzom 1,04. Aj vnajväčšej tipérskej komunite v Tipsporte má favorit absolútnu dôveru u 99 % tipérov. Symbolické 1 % verí v prekvapujúcu výhru Getafe.

Nezabudnite na LIVE stávky v rámci zápasov španielskej Primera División v Tipsporte a sledujte ich naživo na TV Tipsport!

FC Barcelona 4-0 Getafe

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.