Štvrtok bol Messi ešte na súde v Barcelone, kde si vypočul pozitívny rozsudok, keď ho súd zbavil obvinení vo veci daňových únikov, no piatok sa pripojil k reprezentácii Argentíny v San Jose. Copa Amerika odštartovala s Argentínou ako jedným z top favoritov turnaja.

Takmer hneď po prílete do Ameriky poskytol Leo rozhovor pre Mundo Leo - je to program, ktorý beží už štvrtý rok a je v podstate prvý svojho druhu venovaný len jednému športovcovi. Program len podčiarkuje, aký je Messi v Argentíne obľúbený a žiadaný, hoci za jeho výkony v drese Albicelestes bol neraz kritizovaný.

TIP | Advokát: Messi je ako hlava kriminálnej štruktúry
TIP | Messi zbavený obvinení!

V tejto edícii Mundo Leo Messi diskutoval na tému Copa America, ktorá sa začala už dnes ráno nášho času súbojom Ameriky s Kolumbiou. Domáci tím je aj podľa Lea jedným z favoritov na titul, no Američania svoj prvý zápas s Kolumbiou prehrali 0:2.

"Bude to iné vo všetkých aspektoch, s novými národnými tímami, novými štadiónmi - štadióny sú excelentné," komentoval Messi rozhodnutie odohrať Copa America Centenario práve v USA.

Podarí sa Messimu konečne vyhrať trofej aj v drese Argentíny?

Na otázku o favoritoch Leo uviedol, že na zozname by sa mali nachádzať aj reprezentácie Mexika a USA: "Pôjde o veľmi vyrovnaný turnaj podobne ako sme to videli aj v posledných edíciách," dodal.

zdroj: sport.es
foto: sport.es

Davidek252

17
2016-06-04 12:44:58

Podľa mňa je najväčší favorit na zisk titulu v Copa Américe Argentína.

ellessar

1
2016-06-05 04:58:06

Uvidíme, USA - Kolumbia bolo take nemastné neslané, mal som možnosť vidieť priamo na štadione, teším sa na pondelok - Argentína - Chile, to sú podľa mňa s Brazíliou favoriti. Aj keď Brazília bez Neya...

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.