Andrés Iniesta prežíva momentálne skutočne skvelé obdobie. Jeho forma je výborná, Španielsku sa na Eure zatiaľ výsledkovo darí, a tak sa dostáva opäť do centra pozornosti. Z konca sezóny s Barcelonou si priniesol skvelú fazónu aj na európsky šampionát, Španielsko je tak opäť favoritom na celkové prvenstvo.

Záložník La Roja bol v oboch vystúpeniach svojho tímu na Eure 2016 vyhlásený za muža zápasu, skvele zahral proti Čechom, keď Piquému dokonca prihrával na rozhodujúci gól stretnutia, proti Turkom zas preukázal svoj obrovský prehľad na ihrisku a svoju nekončiacu futbalovú ľahkosť. Momentálne je na hráča Blaugrana skutočne radosť pozerať.

Don Andrés Sportu poskytol exkluzívny rozhovor, v ktorom odhalil niektoré detaily zo svojej plánovanej budúcnosti na Camp Nou, kde chce futbal hrať až pokým budem môcť, no hovoril aj o tom či si vie predstaviť svoj život po zavesení kopačiek na klinec. Záložník Barcy spomenul tiež Pepa Guardiolu, ktorý preberá trénerskú pozíciu v Manchestri City.

Ukončenie kariéry v Barcelone

"Ako hráč o tom nepochybujem. Chcel by som, aby sa tak stalo. Potom však uvidíme, ako sa veci vyvinú a kam ma život povedie. Niet pochýb o tom, že je Barca miesto, kde som strávil a strávim svoje zvyšné roky kariéry. Barcelona je mojim druhým domovom."

TIP | Pogba: Páči sa mi Iniesta

Trénerská pozícia

"Zatiaľ som nerozmýšľal o tom, že by som sa jedného dňa stal trénerom Barcelony. Teraz nie je žiadna iná realita ako táto, nie som teda schopný sa k tomu momentálne vyjadriť. Príde mi naozaj veľmi zložité vidieť sa o toľko rokov v budúcnosti, chcem si teraz užiť tieto chvíle, ktoré mi ešte zostávajú. To ma totiž robí šťastným."

TIP | Xavi: Iniesta a Busquets diktujú štýl španielskeho národného tímu

Guardiola

"Som si vedomý toho, že bude Pep Guardiola skúšať s Manchestrom City nové veci, hral som pod jeho vedením a viem, aké to je. City dostane skvelého trénera. Je jedným z najlepších koučov vôbec, navyše bude trénovať klub, ktorý sa pobije o všetky možné trofeje."

zdroj: sport-english.com
foto: sport-english.com , facebook

okbor

32
2016-06-21 12:25:28

Skúsim taký "oslavný" komentár. Don Andrés je prototyp ideálneho športovca. Inteligentne a s prehľadom na ihrisku, technicky na vysokej úrovni (stále prekvapí a nadchne svojimi parádičkami). Čím je starší tým je lepší. Možno nemá osobnosť vodcu, ktorý bude hecovať slovami (ako by to povedal jeden čo nosil dvoje Rolexky), ale keď ide hra tak nejako nemastno-neslano, tak zrazu nasadí ten svoj beh ala panter a ťahá všetkých dopredu. A toto všetko robí so skromnosťou, ktorá sa v dnešných časoch len tak nevidí. Takže tak.

frkmrk

9
2016-06-21 12:43:49

okbor,100krat plus

quentin

4
2016-06-21 16:24:06

Okbor, neviem dávať cez mobil +, tak aspoň ako frkmrk a ešte čosi naviac, 1000x Plus. Admini, spočítajte to, prosím a pripíšte;D Ďakujem. Visca!

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.