Dnes už s určitosťou môžeme povedať, že Sergi Samper sa stane členom prvého tímu Blaugranas, na čom mal kľúčový podiel lodivod FC Barcelona Luis Enrique. Čo povedal kouč FCB mladíkovi predtým, než sa dozvedel, že podpíše nový kontrakt?

Astúrijský tréner hovoril so Samperom len pred pár dňami s cieľom oznámiť mu rozhodnutie klubu ohľadom jeho budúcnosti. Lucho mu vyjadril svoju plnú dôveru a podporu pri jeho zatiaľ najväčšej výzve na profesionálnej úrovni.

Jeho post defenzívneho stredopoliara je v Barcelone veľmi dobre zabezpečený a bezpečne pokrytý Sergiom Busquetsom, no sezóna je dlhá, zápasov v La Lige, Copa del Rey a Lige majstrov bude mnoho a mladík tak rozhodne dostane svoju šancu.

Barca si nesmierne cení jeho pozitívny prístup ku klubu a jeho lojalitu, ktorú už v Katalánsku stihol preukázať. Pred piatimi rokmi totiž mohol prestúpiť do Arsenalu, keď záujem o neho prejavil sám Arsene Wenger, ale Samper sa narozdiel od Jona Torala a Héctora Bellerína rozhodol ostať.

TIP | 6 mladíkov, ktorí by si zaslúžili viac minút v prvom tíme

A vyplatilo sa. Teraz začína novú životnú etapu, 19. júla bude oficiálne predstavený ako hráč A-tímu. Sergimu prajeme veľa šťastia a dúfame, že bude pokračovať v šľapajách svojich idolov - Xaviho a Busquetsa!

Zdroj: sport.es
Foto: sport.es, asturias.eldesmarque.com

DonAndres26

20
2016-07-16 20:14:05

Neviem neviem ci dostane dostatocne minuty pretoze okrem Sergiho tam ma slubene aj Masche

Sabuliak

8
2016-07-16 21:56:17

Stale som sa konkretne nedozvedel, co mu Lucho povedal :)

Asterix

0
2016-07-17 13:49:13

že serus, od novej sezony hraš...

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.