Budúcnosť dvojice kmeňových hráčov Barcelony Jerémyho Mathieua a Alexa Songa je zatiaľ neistá. Kým o prvého menovaného prejavil záujem Besiktas Istanbul, ktorý za neho ponúka sedem miliónov eur, o služby kamerunského stredopoliara stojí Rubin Kazaň.

Portál NTVSport.net informuje o tom, že Barcelona by mohla prísť o ďalšieho obrancu. Vedenie Čiernych orlov poslalo klubu ponuku za Mathieua, bývalého hráča Valencie, ktorý má už čoskoro s katalánskym mužstvom začať predsezónnu prípravu na jeho tretí ročník v tomto tíme.

Turecká stránka taktiež píše, že rokovania majú byť vedené samotným prezidentom Besiktasu Fikretom Omanom. Ten sa snažil pred niekoľkými týždňami kúpiť Thomasa Vermaelena, diskusie ale boli neúspešné.

Barca kúpila francúzskeho stopéra za dvadsať miliónov eur, a aj napriek tomu, že svoju prioritnú úlohu, zvýšiť konkurencieschopnosť obrany, splnil, sám Mathieu si dobre uvedomuje, že v plánoch Luisa Enriqueho nefiguruje. Po príchode Samuela Umtitiho by sa totiž mohol stať stredným obrancom číslo štyri, čo by znamenalo ešte menej minút než v predchádzajúcich sezónach.

Ako je na tom však Alex Song? Kamerunský rodák odohral v predchádzajúcej sezóne na hosťovaní vo West Hame len pätnásť zápasov a teraz sa tak špekuluje o jeho trvalom prestupe do Ruska. Podľa informácií denníka Sport by ho z jeho aktuálnej situácie mohol vykúpiť Rubin Kazaň.

Bývalý stredopoliar Arsenalu strávil uplynulé dva ročníka práve u Kladivárov, tí ale nevyužili šancu na jeho následnú kúpu. Song rovnako vie, že nedostane šancu ani v prvom tíme Barcelony, a tak si teraz hľadá nový tím. Ruská liga by mu pritom mohla dobre sadnúť.

Zdroj: sport.es, goal.com
Foto: sport.es, goal.com, wolexis.com, insidespanishfootball.com

Vendeta

18
2016-07-16 20:46:02

Nemám namietky

Neymito

22
2016-07-16 21:04:53

Suhlasim ale ja by som namiesto mathieo predal vermelena. A song moze ist a pribalil by som k nim este adriana .

MiskoTM

26
2016-07-16 21:32:33

katastrofalne dopadol Song, v Arsenale bol jeden z naj zaloznikov Premier League, prestup do Barcy mu velmi poskodil, ale mohol cakat ze okolo Busquetsa nema sancu

tunno

24
2016-07-16 21:43:38

Zbaviť sa za lacno tak kvalitného (aj keď starého) stopéra ako je Mathieu by bola podobná chyba ako keď sme poslali preč Abidala

Sabuliak

1
2016-07-16 22:02:50

Mathieu nas stal par golov....nic proti nemu ,ale je to nahraditelny hrac

tunno

4
2016-07-17 05:28:35

Každý hráč nás stál niekoľko gólov. Mathieu väčšinou keď hral krajneho beka ale ako stopér sa v oboch rocnikoch predviedol ako veľmi spoľahlivá trojka. Vzhľadom na jeho vek by sme nedostali zan MAX 8m čo sa vôbec neoplatí a že je nahraditelny to neviem, pretože ťažko príde do Barcy stopér ktorí sa zmieri stym že bude tento rok až 4ti.

Sabuliak

-1
2016-07-17 21:39:41

Treba dat priestor mladym hracom .. Ak mas pamat tak si spomen na zapas Barca - Villareal na konci sezony : Mathieu tam na STOPEROVI zahral uplne na PIČU a preto sme nevyhrali ...

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.