Katalánci majú za sebou dvojicu prípravných zápasov s plným bodovým ziskom. Včera si zverenci Luisa Enriqueho poradili aj s anglickým majstrom. Leicester City v peknom zápase zdolali 4:2. Vo veľmi dobrom svetle sa ukázalo útočné trio Messi-Suarez-Munir.

Masip - 6

Inkasoval dva góly, ale ani pri jednom toho veľa urobiť nemohol. Musa to trafil výborne. Inak v zápase nemal veľa čo robiť. Pri rozohrávke ukázal, že si verí.

Vidal - 5

Po odchode Alvesa ide o pozíciu, ktorá je v Barcelone sledovaná zrejme najviac. V tomto zápase Vidal nechal pre súpera množstvo priestoru. Šanca Graya z úvodu zápasu tento fakt len podčiarkuje. Vidal takisto nebol schopný dostupovať ani pri centroch súpera. Lucho ho cez polčas stiahol.

Marlon Santos - 7

V predsezóne sa ukazuje v dobrom svetle. Pod tlakom ukázal sebadôveru a nenechal sa rozhodiť. Tieto vlastnosti do filozofie klubu pasujú. Jediným negatívom je neubránenie Hutha počas štandardnej situácie. Každopádne odohral dobrý polčas.

TIP | Munir ohlásil kandidatúru na 4. útočníka
TIP | FC Barcelona 4-2 Leicester FC: Semafor

Mathieu - 7

Spolu s tímom odohral veľmi dobrý prvý polčas. Na ľavej strane predviedol rýchlosť, aby hasil nebezpečenstvo, no pri góle Musu bol jedným z tých, ktorých sa hráč Leicestru zbavil až priveľmi jednoducho.

Camara - 4

Na ľavej strane bol stratený. Je to krídelník a včera to ukázal. Bola to zrejme skúška, ale nevyšla. Mimo svojej naturálnej pozície bol neistý. Druhý gól padol po jeho chybe, okrem toho viackrát nebol pozične tam, kde mal byť.

Sergi Roberto - 6

V tomto zápase sa mu lepšie darilo v strede poľa ako na pravej strane obrany. V prvom polčase dobre spolupracoval s Ardom a Denisom, no po polčase sa ho Musa pri svojom góle zbavil veľmi jednoducho. V týchto situáciách musí byť ráznejší.

Denis Suarez - 5

Večer dvoch polčasov - v prvom veľmi dobrý, po polčase sa však vytratil. Musí sa vedieť nakopnúť ak veci nevychádzajú podľa priania.

Turan - 7

Pri pohľade na jeho formu z konca sezóny a z Francúzska, jeho hra v dvoch prípravných zápasoch tohto ročníka príjemne prekvapila. Bol svieži a stále sa ponúkal do kombinácie. Po hodine ho tréner vystriedal.

Messi - 9

Staňte sa fanúšikom!

Ak je Leo na trávniku, mužstvo hrá oveľa lepšie. Aj v tomto zápase bol nesmierne nebezpečný, keď mal prsty v troch góloch. Predovšetkým prihrávka na prvý gól - to dokáže len on. Ak by jeho spoluhráči mierili presnejšie, mohol prihrať aj na viac gólov.

Suarez - 8

Oveľa lepší zápas ako proti Celticu. Živý, nebezpečný a veľmi ťažko zastaviteľný. Gól, ktorý zaznamenal, bol pre neho typický - v pokutovom území je ako valec. Výborne spolupracoval s Messim.

Munir - 8

Často kritizovaný - niekedy pochopiteľne - ale Munir vždy odohrá toľko, aby si miesto v tíme zaslúžil. Proti Leicestru si chytro zbiehal za obranu súpera z čoho rezultovali aj dva pekné góly.

Náhradníci

Mascherano - 5

V procese prípravy je na začiatku a bolo to zreteľné. Snažil sa, ale nadarilo sa mu. Musa mu narobil veľké problémy. Tiež jeho prihrávky neboli to, na čo sme v prípade El Jefecita zvyknutí.

Busquets - 6

Veľmi nebol do hry zapojený, ale s loptou hral svoju zvyčajnú pesničku. Dokonca si na konto pripísal jednu nebezpečnú strelu, ktorú však gólman súpera kryl.

Aleña - 6

Je zrejmé, že Carles si verí, ak hrá po boku hráčov prvého tímu, ale v tomto zápase hral na pre neho nezvyčajnej pozícii.

Sergi Samper - 6

Nemal loptu na kopačke tak často ako by si prial predovšetkým v čase, keď Barca nemala zápas pod kontrolou. Po čase však mužstvu pomohol prevziať zápas späť do svojich rúk.

Martinez, Alfaro, Mujica, Carbonell, Mili, Jose Suarez - bez hodnotenia

Odohrali krátko na to, aby sa dali ohodnotiť. Mujica si však pripísal prvý gól v drese Blaugrana v prvom tíme. V gólovej akcii mal prsty aj Alfaro.

zdroj: sport.es
foto: sport.es

jokerito

8
2016-08-04 09:10:57

Messi mal skvelé momenty ale 9 by som mu nedal. Vzhľadom k ostatnym znamkam je to možno ok ale s ohľadom k tomu čo dokáže isto nie.Pravda je ale že on sa vymyká tomuto hodnoteniu, lebo u neho by mali byť jeho naj výkony pri tomto type hodnotení niekde na úrovni 12-15 :)

jokerito

9
2016-08-04 09:13:50

Ostatné známky asi súhlasím až na Mathieho, tomu by som 7 nedal, už len za ten prvý gol Leicesteru. Inak už sa teším kedy uvidím zvyšok našej zálohy / Iniesta, Raketa ,Gomez/ a samozrejme aj Neya a Albu.

tunno

1
2016-08-04 09:43:49

Turan 7?

MAESTROOO

3
2016-08-04 10:51:03

Ja už tomu naozaj nerozumiem ! Proti Celticu by som Denisovi nedal viac ako 5 a dostal tuším 7 a teraz ked by som pod 7 nešiel tak dostane 5 ? NEVIEM NEROZUMIEM NECHAPEM

Sabuliak

7
2016-08-04 11:17:57

Pri nasom poslednom gole poslal pas cez pol ihriska Mascherano ked vysunul hraca .. mal este jeden nebezpecny dlhy pas ale ak sa mylim tak ma opravte :)

NeymarMagic

3
2016-08-04 12:18:44

Ja sa tesim na toho Umtitiho a Digneho :)

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.