Tréner FC Barcelona po zápase s Liverpoolom priznal, že súper bol lepší takmer vo všetkých ohľadoch, no zároveň uviedol, že mužstvo sa teraz bude pripravovať predovšetkým na Superpohár Španielska proti Seville.

Lodivod Barcelony poznamenal, že jeho tím mal pred polčasovou prestávkou tri dobré šance, aby sa dostal späť do hry. Pokusy Messiho, Turana a Suáreza však zostali nevyužité. "Dobrou správou je, že sa nikto nezranil. Hráči majú ešte dosť času dostať sa do kondície a nemám pochýb o tom, že opäť budú v najlepšej forme. Je to porážka, ktorá bolí, pretože je neobvyklá, ale musíme ju prijať."

TIP | Gólové momenty: Liverpool 4-0 FC Barcelona
TIP | Liverpool 4-0 FC Barcelona: Semafor

Jurgen Klopp a Luis Enrique pred zápasom

Enrique dal ďalej jasne najavo, že po stredajšom zápase o Gamperov pohár proti Sampdorii bude tím pripravený na španielsky Superpohár so Sevillou. "To je to, čo máme v pláne," priznal. "Budeme pokračovat v príprave dychtivejšie ako inokedy, aby sme boli pripravení na ďalší zápas a pred Superpohárom príjmeme určité rozhodnutia. Budem vidieť ako si hráči povedú na tréningu a podľa toho sa posnažím dať dohromady tú najkonkurencieschopnejšiu základnú jedenástku."

Na záver komentoval nádhernú atmosféru na štadióne Wembley a ovácie, ktorými fanúšikovia Liverpoolu vítali Luisa Suáreza. "Bolo veľmi pekné vidieť, akú veľkú náklonnosť k nemu cítia, hlavne keď pred začiatkom zápasu oznámili jeho meno," hovorí s úsmevom.

zdroj: sport-english.com

foto: twitter.com

Aexon

8
2016-08-08 11:45:40

Letos Treble

michal1993

6
2016-08-08 12:23:53

Ja by som ešte nepredbiehal. Som fanúšik Barceloni už pekných 12 rokov ale tvrdiť hneť o treble je trocha predčasné. Všetko musí ukázať čas, až po dvoch mesiacoch sa dá začať dedukovať a nakoniec aj tak sa o všetkom rozhodne až po novom roku kedy sa začne lámať chlieb čo sa tíka fyzičky a aj formy hráčov. Ale aj tak verím min. v Ligu a pohár Španielsky čo by nebolo zlé, ako tu už nejakí čas pozadu niekto písal že sme poriadne rozmaznaní zo všetkých tích trofejí čo je aj pravda lebo aj hráči sú len ľudia. :D :D

Busque5x5

4
2016-08-08 12:36:05

Aká je situácia v hľadaní 4. Útočníka? Nebol som doma pár dní nemal som kedy čítať správy

Jhonys

6
2016-08-08 12:44:07

teď to trochu utichlo a v médiích se to moc nerozebíralo, ale třeba dnešní vydání Sportu píše, že jsme blízko Luanovi.

michal1993

5
2016-08-08 12:49:10

Posledne písali že je šanca získať Gomesa z Talianska ale neviem ako to dopadne.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.