Zápas o trofej Joana Gampera mal špeciálnu príchuť aj pre dvojicu Slovákov, ktorí sa do hry proti Barcelone dostali v druhom polčase. Obaja navyšte potešili svojich priaznivcov, Milan Škriniar a Dávid Ivan zanechali solídny dojem.

TIP | Gamper Cup: Semafor
TIP | Gamper Cup: Gólové momenty

21-ročný rodák zo Žiaru nad Hronom vstúpil do duelu po zmene strán a svojím kvalitným výkonom vo viacerých prípadoch nedal šancu ani Luisovi Suárezovi. Bývalý hráč Žiliny si navyše vyslúžil pochvalu od španielskych komentátorov, ktorí ho po tom, čo sa vytrápili s jeho menom, niekoľkokrát v priebehu stretnutia označili za nesmierne pozorného hráča.

Ďalší z dvojice Slovákov hrajúcich v Sampdorii, Dávid Ivan, už odohral o čosi menej, na trávnik prišiel v 82. minúte, keď sa po vystriedaní Palomba stal posledným striedajúcim mužom zápasu. Talentovaný bratislavský stredopoliar však aj za taký krátky čas dokázal svoj nesmierny prísľub do budúcnosti.

Obom z nich pochopiteľne gratulujeme ku krásnej životnej skúsenosti a v drese Blucerchiati prajeme veľa úspechov po boku hviezd ako Fabio Quagliarella, ktorého si dobre pamätáme z jeho účinkovania v Juventuse. Zároveň dúfame, že tréner Marco Giampaolo dá obom v priebehu sezóny dostatok minút na to, aby naplnili svoj nesporný potenciál.

Škriniar po zápase s pamiatkou

Dávid Ivan a Milan Škriniar počas tréningu pred zápasom s Barcou

Zdroj: forcabarca.sk
Foto: zimbio.com, instagram, facebook

MiskoTM

35
2016-08-11 10:09:11

Skriniar je vynikajuci hracik, este viac sa mi paci ako defenzivny zaloznik

singo1

38
2016-08-11 10:11:27

Skriniar hral super bez respektu z barcelony.

Poky

12
2016-08-11 11:46:44

I Čech Schick hrál celkem dobře. Snažil se :-)

quentin

6
2016-08-11 15:37:39

Myslím, že Sampdoria bude túto sezónu o dosť lepšia oproti minulej. Ak budú hrať ako proti FCB, v ITA lige nebudú len do počtu. Nech sa darí našim slovenským junákom:D

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.