Na tlačovej konferencii sa dnes okrem lodivoda Blaugranas Luisa Enriqueho objavil aj jeden z najlepších defenzívnych stredopoliarov na svete, Sergio Busquets. Španielsky reprezentant prízvukoval, že sa trochu obáva veľkého množstva inkasovaných gólov v predsezónnej príprave, no na druhej strane svojmu mužstvu plne dôveruje.

TIP | Busquets: Nikdy som si nepripúšťal odchod z Barcelony
TIP | Busquets: Ak už nebudem kľúčovým hráčom, radšej odídem

Pretlak v mužstve?

"Podpísali sme viacero hráčov, no myslím si, že minúty sú tu pre každého."

Pokračovanie vo víťazení

"Sme tímom, ktorý už vyhral všetko, no pokračovaním vo víťazení to chceme potvrdiť."

Akadémia

"Niečo sa musí zlepšiť, aby sa do prvého mužstva dostávalo viac hráčov z mládežníckych tímov."

Sevilla

"Prichádzame do dvojzápasu o Superpohár na dobrej úrovni. Možno sa však trochu obávam našich slabín v obrane. Musíme byť dôkladní. Dostali sme veľa gólov v predsezónnej príprave, no tá slúži na zdokonaľovanie."

Sergi Samper

"Je veľmi kvalitný a má obrovský potenciál na zlepšovanie."

Zdroj: fcbarcelona.com, weloba.com
Foto: archív

Rossel

6
2016-08-13 19:06:07

má pravdu...viď Douglas :D

sid1

19
2016-08-13 21:01:12

Na toho nesiahaj:-) dokonaly hrac do kabiny, nerepce ked nehra, nevyhraza sa odchodom prave naopak.:-). A urcite ho priviedli aby napr bartrovi ukazoval ako nedostatok minut zvladnut s usmevom.

Rossel

-4
2016-08-14 00:11:46

a ako som naňho siahol ? :) dokonalý hráč do kabíny ? a čím ? tým ako 9 či koľkými zápasmi za dva roky poberá plat ? a tvrdiť žee to zvláda s úsmevom je len také vycucnutie z prsta... ten hráč sleduje len vlastné záujmy a to je zisk španielského a europského občianstva..

Shattered

10
2016-08-14 01:03:48

Ironie (řec. eironeia, zastírání, předstíraná nevědomost) je literární nebo řečnická forma, která dosahuje zvláštní, často humorný účinek tím, že vyslovuje něco podstatně jiného než skutečně míní: může přehánět, zastírat nebo říkat přímý opak. Je na posluchači nebo čtenáři, aby si toho všiml a rozuměl podle toho.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.