Každý z nás má doma množstvo zážitkov zvečnených na fotografiách či v počítači alebo niekde v albumoch. Ale preniesť tie najlepšie okamihy vášho života do dreva? Alebo najbližším venovať naozaj originálny a jedinečný darček..

Možnosť získať nie obraz, ale skutočné dielo z dreva už máte aj Vy. My vo ForcaBarca.sk sme si to vyskúšali na vlastnej koži. Pred časom sme na Facebooku zaregistrovali stránku Z fotky do DREVA, kde nás prezentovaná práca zaujala natoľko, že sme sa rozhodli Dávida Maliňáka kontaktovať.

Áno, práve Dávid Maliňák je zodpovedný za výrobu týchto nádherných diel. Veľmi rýchlo sme sa dohodli na dizajne a dátume výroby hodín. My sme chceli hodiny, na výber je však čokoľvek - veď sa presvedčte na vlastnej koži, čo všetko je možné do dreva preniesť, na stránke zfotkydodreva.com.

Výsledok, ktorý nám bol doručený nás ohromil. Naživo boli vyrezané hodiny oveľa krajšie ako na fotografiách. Poriadny kus dreva s prepracovaným logom FC Barcelona v prvotriednej kvalite. Už visia na stene. Svoje dielo však môžete mať aj vy. ForcaBarca.sk a Z fotky do DREVA teraz čitateľom ForcaBarca.sk a ForcaBarca.cz ponúkajú zľavu na všetky diela vo výške 10%. Pri objednávke spomeňte heslo forcabarca, dajte like na Facebook Z fotky do DREVA a zľavu máte vo vrecku. Neváhajte :)

zdroj: forcabarca.sk
foto: forcabarca.sk

ne1mar

1
2016-09-11 09:38:12

cena?

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.