Luis Enrique si naplno užíva výhody svojho širokého kádra, keď v doterajšom priebehu tejto sezóny do základnej jedenástky nepostavil zo svojho mužstva len jediného muža. Pokiaľ by ste si mysleli, že ide o tretieho gólmana Blaugranas, hádali ste správne.

Manažér FC Barcelona z kraja tohto ročníka pomerne často rotuje. Po štyroch ligových zápasoch, jednom stretnutí v Lige majstrov a dvoch dueloch Španielskeho superpohára môžeme konštatovať, že si už od začiatku zahral celý jeho tím. Teda takmer celý.

Výnimku tvorí len trpezlivý brankár Jordi Masip, ktorý zakaždým súboj strávil buď len na lavičke alebo sa nedostal ani len do zápasovej nominácie. Zvyšných 23 hráčov už pocit nastúpiť v základnej zostave v ročníku 2016/17 okúsilo, pričom posledným z nich bol Rafinha, ktorému sa to podarilo v sobotu proti Leganés. Štartérom bol už aj Jasper Cillessen, ktorý šancu dostal pri zranení ter Stegena.

Luis Enrique od začiatku na trávnik dokonca poslal aj dvojicu hráčov, ktorí už v kádri nie sú, Claudio Bravo, aktuálne už gólman Manchestru City, si zahral v prvom kole La Ligy aj oboch stretnutiach Supercopy de España, kým Munir plných 90 minút odohral taktiež proti Sevilli v skloňovanom dvojzápase. Výnimku tvorí Sergi Samper.

Jordi Masip | tretí brankár Barcy

Zdroj: sport.es
Foto: sport.es

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.